Editor's choice /

Supermanly skincare.

Leter du etter hudpleie som er laget spesielt for menn? Well you have come to the right place, my apprentice. Vi tipser om to varemerker som definitivt bør være på radaren når du leter etter hudpleieprodukter. Er du nybegynner når det gjelder hudpleierutinen, kanskje? Da er det vel bra at vi har tatt med noen tips til noen fantastiske dagkremer - en riktig bra start i alle fall!


Recipe for Men.

Her har du hudpleie som er like løsningsorientert som selveste MacGyver. Resultatdreven hudpleie som løser hudproblem og som gir umiddelbare resultat. Ganske så lokalt hudpleiemerke også, da det er utviklet og produsert i Sverige. Om det er bare ett produkt du skal teste så er det deres bestselgende ansiktskrem Facial Moisturizer. En herlig fuktighetskrem som brukes etter barbering og/eller når huden kjennes tørr og livløs.


Biotherm Homme.

En fransk hudpleiegigant med fullt sortiment av hudpleieprodukter som er laget spesielt for menn. Litt kuriosa coming your way: Biotherm Homme lanserades i 1985 og lanserte den første anti-wrinkle kremen for menn. Et produkt som fortjener din oppmerksomhet er Homme Aquapower Moisturizer. Den er faktisk litt av en klassiker i hudpleiesammenheng!

Recipe for Men & Biotherm Homme.

Filter
produkter
Akkurat nå finnes det ingen produkter under denne rubrikken.