Verdens mest skånsomme ansiktsbørste

Verdens mest skånsomme ansiktsbørste.

Ja, du hørte rett! FOREOs nyeste lansering Luna 3 er den mest skånsomme børsten de har laget. Du behøver ikke å bli urolig, da den er minst like effektiv som forgjengeren. Dessuten kommer den i tre ulike varianter for tre ulike hudtyper slik at du kan finne den som passer best for deg. Vi forteller mer her under. Vi har ytterligere en overraskelse å dele med deg! Kjøp en FOREO Luna 3 og få en FOREO Micro-Foam Cleanser (100ml) til en verdi av 499 kroner. Gjelder så langt lageret rekker.


Hvordan fungerer den?

Teknologien bak Luna 3 kan diskuteres i flere timer, men vi tenker å skåne deg for de tekniske detaljene og heller gir deg en crash course. Kort sagt handler det om lydbølger som skaper vibrasjoner. Disse vibrasjonene som rettes ned i huden fjerner skånsomt det som finnes av smuss i porene. Dessuten øker den også sirkulasjonen i huden. 


For hvilke hudtyper?

Denne skånsomme børsten kommer i tre ulike varianter. En rosa for den normale hudtypen, perfekt for daglig rengjøring av hud som ikke har noen større utfordringer. Den lilla børsten er for sensitiv hud med problem som tørr hud, rødhet/irritasjon, kviser og/eller fine linjer. Til slutt kommer også en blå versjon for kombinert hud - altså større porer, akne, samt både fete og tørre partier.

Oppdag FOREO Luna 3.

Filter
3 produkter
FOREO LUNA 3 Sensitive Skin Y
FOREO LUNA 3 Sensitive Skin

2195 kr 2195 kr Veil. pris 

0
FOREO LUNA 3 Combination Skin Y
FOREO LUNA 3 Combination Skin

2145 kr 2195 kr Veil. pris 

1
FOREO LUNA 3 Normal Skin Y
FOREO LUNA 3 Normal Skin

2195 kr 2195 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄