Akademikliniken Pure Active Serum (50ml)
Akademikliniken gwp Kjøp to produkter fra Akademikliniken og få Pure Lift Serum til en verdi av 895 kroner med på kjøpet! Legges automatisk til i kassen

Akademikliniken
Akademikliniken Pure Active Serum (50ml)

895 kr / 850 kr
Antall: 
Bare et fåtall igjen på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B009618

Pure Active Serum er et høykonsentrert AHA-serum med strukturforbedrende, dyptrengjørende og utjevnende effekt på hud og hudtone. Døde hudceller og tette porer fjernes samtidig som cellefornyelsen fremskyndes. Dette resulterer i at fine linjer reduseres og at huden kjennes mykere og mer elastisk. 

For å forsterke produktet ytterligere har det nå blitt tilsatt en høy dose niacinamid som aktivt bidrar til å styrke kollagensyntesen, tilføre fuktighet, samt dempe rødhet og overdreven talgproduksjon. Nytt er også mandelsyre og azelainsyre som booster den eksfolierende effekten, samt virker antibakterielle og pigmentutjevnende. Produktet gir raskt glød og vitalitet, samtidig som det motvirker innkapslinger, urenheter og forstørrede porer. Hyaluronsyre og xylitol sikrer optimal fuktighetsbalanse. 

Bruk: 
Pure Active Serum har en fløyelsmyk og lett gelkonsistens som raskt smelter inn i huden og tilfører fuktighet.
Brukes på rengjort hud på kveldstid innen tilpasset hudpleie. Solbeskyttelse bør brukes på dagtid. Er man ikke vant til å bruke hydroxysyrer bør man introdusere produktet med en viss forsiktighet. Vi anbefaler da å bruke produktet annenhver kveld for å senere (etter ca to uker) gå opp til normal bruk hver kveld. Produktet går også an å bruke som punktbehandling på kviser. 


Produktet er helt fri for fargestoffer, parfyme, parabener og mineraloljer.

pH 3,5

PURE ACTIVE SERUM

NY FORMEL

Akademiklinikens hudpleieprodukter er resultatet av et samarbeid mellom Akademiklinkens ekspertteam som består av hudterapeuter, hudleger, plastiske kirurger og fremstående kjemikere. Produktene er designet for å komplettere og optimere klinikkens ulike profesjonelle behandlinger både før, under og etter. 

Akademiklinikens hudpleieserie tilbyr også en optimal løsning til konsumenter med ekstra høye krav på sin daglige hudpleierutine. 

  • Motvirker urenheter/akne
  • Perfekt for trøtt, moden og solskadet hud
  • Motvirker rødhet og irritasjon
  • Beskytter mot frie radikaler 
  • Strukturforbedrende
  • Pigmentutjevnende
  • Styrker forbindelsen mellom dermis/epidermis (DEJ)
  • Tilfører fuktighet og motvirker tørrhetsflekker
  • Innhold: Aqua, Butylene Glycol, Niacinamide, Glycolic Acid, Mandelic Acid, Xylitylglucoside, Azelaic Acid, Salicylic Acid, Sodium Hyaluronate, Anhydroxylitol, Xylitol, Glucose, Ethylhexylglycerin, Formic Acid, Sodium Lactate, Polyacrylate Crosspolymer-6,T-Butyl Alcohol, Phenoxyethanol.
Fordeler:Utglattende
Hudtype:Sensitiv hud
Størrelse:50ml
AkademiklinikenMer fra Akademikliniken
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist

Akademikliniken Pure Active Serum (50ml)

850 kr 895 kr

0

Betale i mai med Qliro