All about that base

3 enkle knep til en base med glød.

I blant er det faktisk ok å jukse litt. For eksempel når ringene rundt øynene avslører at man har sovet ca fire timer den siste uken, eller når en obsternasig kvise bare nekter å forsvinne. Med noen enkle triks fikser du den ultimate basen og tryller frem en fresh glød.


Prime.

Lett formula? Check. Raskt absorbert? Check. Virker utjevnende? Check. Prime Time Brightening Foundation Primer tick all the boxes! En primer som gjør at etterfølgende makeup sitter der den skal, så lenge den skal. Det holder med ett pump per påføring, så det kommer definitivt til å bli en ny lojal følgesvenn.


Conceal.

Fake it until you make it! Visk bort mørke ringer, kviser og pigmenteringer med Bareskin Serum Concealer. Lettvektig og myk formula som kommer til å holde til natten faller igjen. Concealeren kommer i seks ulike nyanser som smelter inn i huden.Foundation.

Mineralrik pudderfoundation som har blitt litt av en klassiker i makeupvesken. Original Foundation SPF 15 gir et naturlig restultat samtidig som linjer og ujevnheter forsvinner. Mineralformelen gir huden utrolig glød og som ikke det var nok så virker den pleiende og gir huden beskyttelse mot UV-stråling.

Shoppe base fra bareMinerals.

Filter
2 produkter
bareMinerals Original SPF 15 Foundation
bareMinerals Original SPF 15 Foundation

fra 275 kr fra 459 kr Veil. pris 

8
bareMinerals Prime Time Brightening Foundation Primer