Ansiktskrem perfekt for din hudtype

Hvilken passer deg best?

Hudpleie kan føles som en jungel, i hvert fall når man skal finne en ansiktskrem. Synes ikke du det? Du vil finne en som passer din hudtype, men også en som oppfyller dine ønsker. Vi har funnet noen myknere til en normal, fet, tørr og moden hudtype. Du finner disse nedenfor.


Normal hud.

Opplever du ingen større problemer med din hud? Den føles verken for fet eller for tørr, men i stedet i en perfektbalanse uten noen større huddillemmaer? Da har du sannsynligvis en normal hud. Da vil vi tipse om Skin Smoothing Cream. Lett ansiktskrem som holder huden i balanse ved å virke fuktighetsgivende i 48 timer, samtidig som en beskytter mot eksterne elementer


Fet hud.

Har du derimot en fetere hud - en hud som oppleves som mer blank, og kanske med større porer, så kreves det litt mer av din krem. Her vil vi i stedet anbefale den oljefrie Active Moist. Også denne fuktighetsgiveren kommer med en lett formel som motvirker tørrhet. Perfekt for deg som trenger fuktighet, men som ikke vil tilføre ytterligere blankhet til din hud.


Tørr hud.

Er det derimot tvertom, det vil si at du besitter en fuktfattig eller dehydrert hud (et dilemma som blir enda vanligere under de kjølige månedene) så skal vi selvsagt tipse om produktene som passer bedre for en tørr hudtype. Her kommer Intensive Moisture Balance som en utmerket anbefaling ettersom den er fuktighetsgivende og barrierestykrende slik at huden får bedre motstandskraft.


Moden hud.

Vil du dermiot fokusere på å forhindre og redusere aldring av huden etter beste evne, så er Super Rich Repair fuktighetsgiveren for deg. Hvorfor, undrer du nå. Helt enkelt, ettersom den virker blandt annet stimulerer hudens produksjon av kollagen. Minsket produksjon av denne proteinen er som kjent en av årsakene til at vi opplever at huden er mindre spenstig og fast.

Shop produktene.

Filter
3 produkter
Dermalogica Skin Smoothing Cream
50ml 100ml 15ml
Dermalogica Skin Smoothing Cream

fra 148 kr fra 185 kr fra 185 kr Veil. pris 

8
Dermalogica Intensive Moisture Balance
100ml 50ml 15ml
Dermalogica Intensive Moisture Balance

fra 156 kr fra 195 kr fra 195 kr Veil. pris 

3
Dermalogica Super Rich Repair (50ml)
Dermalogica Super Rich Repair (50ml)

788 kr 939 kr 985 kr Veil. pris 

3

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄