Ansiktsmasker fra Darphin

Ansiktsmasker for alle anledninger.

Vil du se raske resultat for huden? Da er ansiktsmasker det rette for deg. Masker behøver oftest bare å virke i noen minutter for at du skal se forskjell. Heldigvis finnes det ansiktsmasker for ulike hudtyper og formål. Vi har samlet noen favoritter fra Darphin som kanskje kan hjelpe deg når du kjenner at du behøver en rask oppfriskning.

Akkurat nå får du en Darphin Exquisage Cream (5ml) til en verdi av 99 kroner når du kjøper valgfritt produkt fra Darphin. Kampanjen gjelder så langt lageret rekker.


For mer glød.

Har du en fest på agendaen? Prepp huden slik at du også får det beste ut av makeupen. Vi kan tipse om Lumiere Essentielle Instant Detoxing And Illuminating Mask 2 Step. En tofase-maske som først rengjør på dypet og blir kvitt overflødig talg for videre tilføre masse herlig glød i steg to. Huden er deretter 100% klar for kveldens eventyr. 


For trøtt hud.

Ble det litt sent i går, eller har du hatt en stressende uke? Gjenopprett huden med Vetiver Skin Stress Relief Detox Oil Mask. Det er en herlig ansiktsmaske med gelformula som virker som en detox og som blant annet kan håndtere trøtt hud. Om du trenger en riktig vekker er det et bra tips å ha den i kjøleskapet bare en liten stund innen bruk for å få en ekstra kjølende og oppfriskende effekt.


For rolige hjemmekvelder.

Kunne du kanskje tenke deg en avslappende hjemmekveld med litt me-time? En maske eller to hører til om man vil unne seg litt ekstra. Stimulskin Plus Multi Corrective Divine Splash-Mask Lotion er en ansiktsmaske som passer spesielt bra til moden hud da den jobber for å redusere synlige linjer, men den tilfører samtidig glød og masse fuktighet. La masken jobbe på huden mens du slapper av i sofaen med en god bok eller nyeste episoden av favorittserien. Herlig!

Shoppe ansiktsmasker fra Darphin.

Filter
7 produkter
Darphin Hydrating Kiwi Mask (75ml)
Darphin Hydrating Kiwi Mask (75ml)

399 kr 499 kr 506 kr Veil. pris 

0
Darphin Stimulskin Plus Serumask (50ml)
Darphin Stimulskin Plus Serumask (50ml)

1279 kr 1560 kr 1560 kr Veil. pris 

0
Darphin Skin Mat Purifying Aromatic Clay Mask (75ml)
Darphin Skin Mat Purifying Aromatic Clay Mask (75ml)

423 kr 516 kr 516 kr Veil. pris 

0
Darphin Radiance Camelia Mask (75ml)
Darphin Radiance Camelia Mask (75ml)

543 kr 662 kr 662 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄