Anti-aging duo fra Akademikliniken

Anti-aging duo fra Akademikliniken.

Slutten på tørr hud som fører til synlige linjer, og slutten på tidlig aldring av huden årsaket av frie radikaler. Med denne duoen fra Akademikliniken blir huden gjenfuktet til maks, og dessuten tillføres din hud flere ulike antioksidanter som beskytter den. Les mer om dette ansiktsserum og denne ansiktskremen fra Akademikliniken.


Ansiktsserum.

En av de største pådriverne for tidlig aldring av huden er tegnene som en tørr hud årsaker. Derfor er en skikkelig boost med fuktighet alltid veldig velkommen for å motvirke aldring av huden. På samme måte er Pure Lift Serum alltid velkommen i vår hudpleierutine. Hyaluronsyre og sakkarider optimerer gjenfuktningen, peptider stimulerer kollagenproduksjonen, og ceramider, betaglukan og tindved virker barrierestyrkende.


Ansiktskrem.

Andre delen i denne anti-aging duoen, Pure Antioxidant Creme, kompletterer ovennevnte med en omfattende samling antioksidanter. Din hud får da også beskyttelse mot ytre faktorer som kan ha en direkte effekt på din hudhelse. Dessuten finner du også niacinamide, EUK-134, hvit te og C-vitamin, som sammen virker gjenfuktende, kollagenstyrkende, glødgivende, nærende og spenstgivende. Dessuten virker denne kremen for å reparere skader årsaket av UV-lys.

Shop produktene.

Filter
2 produkter
Akademikliniken Pure Antioxidant Creme (50ml)
Akademikliniken Pure Antioxidant Creme (50ml)

628 kr 692 kr 785 kr Veil. pris 

0
Akademikliniken Pure Lift Serum (50ml)
Akademikliniken Pure Lift Serum (50ml)

679 kr 740 kr 849 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄