Anti-aging serum fra Dermalogica

2-fase-serum fra Dermalogica.

Jakten på effektiv anti-aging kan i blant kjennes like håpløs som å lete etter en nål i en høystakk. Trust me, om du kan forkorte letingen så kommer du til å spare en hel del tid, tålmodighet og ikke minst penger. Forhåpentligvis kan Dermalogica og deres seneste lansering være produktet som passer dine preferenser alldeles utmerket. I blant er det faktiskt målet, og ikke reisen, som er det viktige.


Utglattende.

Jakten på effektiv anti-aging avsluttes med Phyto-nature Firming Serum. Det er et 2-fase-serum som er perfekt å teste om du opplever at huden har minsket spenst og fasthet. Synlige alderstegn er ikke unikt bare for ansiktet, så husk å påføre produktet også på hals og dekolléte for riktig fantastiske resultat. 


Spenstgivende.

Det som egentlig gjør dette serumet så fantastisk er kombinasjonen av ingredienser. Du finner peptider for en utglattende effekt, C-vitamin som forbedrer hudstrukturen, antioksidanter som styrker hudens barriere, for ikke å glemme hyaluronsyre som booster huden med fuktighet. Vi kan ikke komme på noe mer vi skulle ønske fra anti-aging som denne ikke har!

Oppdag nyheten.

Filter
1 produkter
Dermalogica Age Smart Phyto Nature Firming Serum (40ml) Y
Dermalogica Age Smart Phyto Nature Firming Serum (40ml)

1356 kr 1503 kr 1695 kr Veil. pris 

3

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄