Aquasource Super Concentrate

Aquasource Super Concentrate.

All-in-one helter fra Biotherm som vil takle dine skin issues! With great power comes great responsibility, men er det noen som er up for the task så er det virkelig Biotherm! Les mer om deres superkonsentrat her og se hvilket som passer best for deg.


Tørr hud?

Bounce back in the game. Strammende, tørr hud som viser tegn på uttørkning er noe man helst skipper om man kan. Bounce Super Concentrate virker fuktighetsgivende i 24 timer - ain’t no body got time for dry skin. Er problem med tørr hud din store utfordring når det kommer til hudpleie så er dette et selvskrevet produkt i hudpleierutinen. Bounce your skin back up!


Gusten hud?

Get your glow back! En lett emuljon som garanterer glød, jevnere hudtone og hud med fuktighet. Glow Super Concentrate er en riktig superhelt! Huden vil kjennes fresh og myk in no time. Naturligvis inneholder denne, sammen med sine venner, Biotherms dunderingrediens Life Plankton! Mer super-duper blir det ikke!


Uren hud?

Overskudd av talg og store porer? Thanks, but no thanks! Super Concentrate Pure er en rasktabsorberende ansiktskrem som virker poreforminskende og for at huden skal se mindre fet ut. Påføre på rengjort ansikt morgen og kveld og ta fighten mot hudimperfeksjoner! Det er lett match for denne ansiktskremen.

Shoppe Aquasource Super Concentrate.

Filter
3 produkter
Biotherm Aquasource Glow Super Concentrate (50ml)
Biotherm Aquasource Pure Super Concentrate (50ml)
Biotherm Aquasource Bounce Super Concentrate (50ml)