Ardell Double Up Lashes i gruppen Makeup / Øyne / Løsvipper hos Bangerhead.no (B027101r)
Ardell Double Up Lashes

Ardell
Ardell Double Up Lashes

Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B027101r

Løsvipper er den kategorien innenfor kosmetikk/skjønnhet som øker mest. De seneste årene har veksten vært på over 300%! Ardell var det første merket på markedet og er tilogmed det største.

ARDELL har blitt verdens ledende merke innenfor løsvipper kategorien. Deres mål har vært å gi kvinner vakre og uforglemmelige øyne. Det begynte i 1971 når Arnold Miller startet ARDELL sammen med sin kone, Sydell Miller. Navnet ARDELL er en kombinasjon av deres fornavn. Gjennom lanseringen av ARDELL Duralashes, deres første serie med individuelle løsvipper, vokste deres firma med stor suksess.

American International Industries kjøpte ARDELL i 1980 og har bygget det opp til en av verdens største merker, med utvalg av produkter for hjemmebruk, kvalitet på løsvipper, øyenbrynsprodukter og accessoarer. Med andre ord, ARDELL tilbyr en komplett look for å skape fengslende øyne. ARDELL løsvipper, er behaglige og lett å bruke. De er lette, enkle å påføre og ta av. ARDELL tilbyr ulike varianter for å passe kundens humør, personlighet og livsstil.

En favoritt blant make up artister, kjendiser og alle som vil ha løsvipper. Ardell løsvipper har blitt en del av millioner av kvinner sin morgen rutine. Ardell tilbyr mange stiler i hele og individuelle løsvipper med en komplett serie inkludert lim og vippetang. Ardell individuelle vipper bruker en ”knot-free” teknologi. Løsvippene kan brukes om og om igjen

To parløsvipper i en. For ekstra volum effekt.

Kampanje:
Antall:
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
ArdellMer fra Ardell
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

Sweed Lashes Linda Hallberg

129 kr

0
Eylure Volume

69 kr

0
Eylure Exaggerate

69 kr

0
NYX Professional Makeup Wicked Lashes

fra85 kr

0
Eylure Pro-Lash Individuals

69 kr

0
Ardell Double Up Lashes

94 kr 99 kr

0
Ardell Strip Lashes

65 kr 69 kr

0
Eylure Definition

69 kr

0

Sist vist

Ardell Double Up Lashes

94 kr 99 kr

0