Baby Foot  i gruppen Kroppspleie & spa / Hender & føtter / Hånd- og fotmasker hos Bangerhead.no (B027134)
Baby Foot

Baby Foot
Baby Foot

299 kr / 239 kr
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet Artnr: B027134

Få myke og glatte føtter med Baby Foot, et produkt som pleier harde og skadede føtter og gjør dem myke og glatte. Den viktigste ingrediensen i Baby Foot er fruktsyre som er veldig mild sammenlignet med andre syrer. Fruktsyren trenger inn i lagret av døde hudceller og virker på desmosomes mellom hudlagrene, noe som gjør at den blir lettere å peele bort. Baby Foot inneholder totalt 17 ulike typer av naturlige ekstrakt med høy fuktgivende og peelende effekt.

Bruk:

  1. Gjør en liten test på huden før bruk for å forsikre deg om at det ikke oppstår noen unormale reaksjoner. Gjør dette ved å skjære et lite hull i forpakningen og påfør litt av geleen på den myke delen av fotsålen i ca to timer. Ikke bruk produktet om det finnes tegn på rødhet, kløe eller eksem etter at du har testet produktet.
  2. Vask og tørk begge føttene, sett deretter en Baby Foot-innpakning (størrelse 36-45) på hver fot. Plaststrømpen kan justeres og stenges med dobbeltsidigteip som finnes på innsiden av plasten. Hvis plaststrømpen er for stor burde du bruke en egen strømpe over plaststrømpen sånn at geleen trykkes mot huden under hele behandlingen.
  3. Behold plaststrømpen på i to timer helt til geleen har blitt absorbert av huden. Det er viktig å passe på så ikke geleen renner ut ved bruk av Baby Foot. Når to timer har gått, vask av føttene med såpe og vann.
  4. Fem til syv dager etter du har gjennomgått behandlingen begynner hudcellene på foten å peeles bort. Bruk da et håndkle og gni lett for å få bort døde hudceller. Ikke riv hardt i hudlageret på foten da detta kan skade hudlagret på foten.
  5. Opp til tre uker etter bruk fortsetter huden på foten å fornyes og bli mykere og glattere. Til slutt kommer føttene dine til å være myke som babyføtter! Behandlingen kan gjentas med to måneders mellomrom.
Baby FootMer fra Baby Foot
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Monica Karin 2014-07-03 @ 13:58:07

Supert produkt :) Jeg gjorde som det sto på bruksanvisningen, å etter 4-5 dager så falt den døde huden av under føttene. Å frem kom den mykeste baby hud, kan se litt skremmende ut i det huden faller av, men det er heldigvis forbigående :) Kjempe bra produkt

Flere omtaler

Mer til deg

Swiss Clinic Hand Dry Mask

144 kr 240 kr

0
Swiss Clinic Hand Dry Mask Treatment

384 kr 640 kr

0
Clarisonic Pedi-Buff Cleanser

188 kr 235 kr

0

Sist vist