Baldessarini Nautic Spirit Show Gel (200ml) i gruppen Kroppspleie & spa / Kroppsrengjøring / Bad & dusjkrem hos Bangerhead.no (B004896)
Baldessarini Nautic Spirit Show Gel (200ml)

Baldessarini
Baldessarini Nautic Spirit Show Gel (200ml)

199 kr / 109 kr
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B004896

Dusjgel. Duften - Dynamisk, Autentisk og mannlig.

BALDESSARINI NAUTIC SPIRIT er en duft som forener de ulike aspektene av en dag ombord på en seilbåt. Eksotisk passionsfrukt og saftig mango står for de fruktige, oppfriskende lukten fra bølgene.

Hjertenoten har en veldig spesiell ingrediens som veldig sjelden brukes i dufter, nemlig curryblad. De gir komposisjonen mangsidig duft komponenter, med pepprete og noe citrusaktige noter som har en unik eksotisk kryddrighet. I kombinasjon med ingefær og kardemumme er resultatet en mild, krydrete harmoni som gjenspeiler de varme og elegante materialene som brukes for å bygge en seilbåt.

Basenoten i BALDESSARINI NAUTIC SPIRIT kulminerer i en sammensetning av musk og sandeltre. Den seneste duften inneholder også varemerkets signaturingrediens - patchouli - som det finnes en aning av i alle Baldessarini-dufter. Denne sammensetning gir duften en ytterst elegant og varm note som minner om de siste solstrålene på solkysset hud når dagen går mot sin slutt.

Den slående duften stikker ut med sine vakre harmoniske kontraster. De innledende notenes dynamiske, marina friskhet, paret med de krydrete hjertenotene og den varme basen skaper en eksotisk varm-kald effekt som påtagelig smeker huden.

Hudtype:Blandet
Produktserie:Baldessarini Nautic Spirit
Størrelse:200ml
BaldessariniMer fra Baldessarini
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

flere produkter fra denne serien:

Sist vist