Banana Bright fra Ole Henriksen

Glød à la Ole Henriksen.

Vi drømmer alle om den naturlig strålende huden. Du har vel ikke gått glipp av at Ole Henriksen faktisk har lykkes med å gjøre dette til virkelighet? Hele sortimentet gjør sitt for den perfekte Ole-glow, men om det er en serie som gjør det litt ekstra bra, så er det Banana Bright. Vi forteller mer om hvordan du kan bruke produktene.


Ansiktsserum.

Den seneste nyheten i Banana Bright-serien og også første steget for å skape riktig Ole-glow, er Banana Bright Vitamin C Serum. Den inneholder 15% C-vitamin (høyeste konsentrasjon blant daglig hudpleie fra Ole Henriksen), hyaluronsyre, E-vitamin og 5% PHA. Det resulterer i hud som kjennes myk og frisk, med glød, og som til og med beskyttes fra ytre påvirkninger. 


Øyekrem.

Her kan du følge opp med å påføre Truth C-Rush Brightening Gel Creme, en ansiktskrem som tilfører godt med fuktighet i opptil 24 timer. Når det gjelder øyeområdet kan du bruke Banana Bright Eye Crème, en øyekrem som gjør at du umiddelbart ser piggere ut. Ikke nok med at den gir en kjempefin glød, den virker også som en anti-age gjennom å håndtere rynker og fine linjer.


Primer.

Etter hudpleierutinen ønsker du kanskje å komplettere den strålende huden med fin makeup? Da må du ikke glemme å starte med en primer, slik at makeupen både sitter finere og holder lenger. Banana Bright Face Primer er dessuten ikke bare en primer, men fungerer også utmerket å bruke alene for litt ekstra glød eller til og med som en highlighter.

Shoppe produktene.

Filter
4 produkter
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml) Y
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml)

375 kr 396 kr 500 kr Veil. pris 

0
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme (50ml) Y
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme (50ml)

409 kr 422 kr 600 kr Veil. pris 

0
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml) Y
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml)

581 kr 647 kr 775 kr Veil. pris 

0
Ole Henriksen Truth Banana Bright Primer (30ml) Y
Ole Henriksen Truth Banana Bright Primer (30ml)

358 kr 388 kr 525 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄