bareMinerals Ready Bronzer - Skinny Dip i gruppen Makeup / Kinn / Bronzer hos Bangerhead.no (B034249)
bareMinerals Ready Bronzer - Skinny Dip

bareMinerals
bareMinerals Ready Bronzer - Skinny Dip

485 kr / 426 kr
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B034249

bareMinerals READY Bronzer tilfører en rik, gyllen bronsefarge med en vakker, jevn glans. Gjennom bruk av SeaNutritive Mineral Complex med antioksidanter og kaldpresset gulerotsolje, leverer denne silkeglatte formel utrolige anti-aging fordeler. Denne faste mineralfargen varer i opptil 8 timer.

  • Appliser på huden med en ansiktsbørste for en vakker, gyllen glød. Fokuser på områder der solen vanligvis når: kinnben, panne, nese og hake.

Bli kjent med bareMinerals READY - en ny serie med pleiende, kompakt makeup som også jobber langsiktig med huden! De solide produktene er ikke som tradisjonelle ”pressede” produkter som produseres gjennom oppvarming følget av nedkjøling. Denne prosessen krever bindemidler i produktet og i mange tilfeller også filles som gir produktet dens faste konsistens. bareMinerals har utviklet en måte å få en kompakt konsistens uten å behøve å bruke oppvarmingsprosessen. Gjennom det patenterte SeaNutritive Mineral Complex, en unik kombinasjon av velgjørende mineralrike alger og tang, nøye utvalgte kaldpressede oljer og naturlige pigmenter, kan man gi produktet en fast konsistens uten å behøve tilføre disse syntetiske tilsetningene. Den gode hudpleiende effekten får man på kjøpet.

Dekning:Medium
bareMineralsMer fra bareMinerals
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

IsaDora Bronzing Powder

fra129 kr

0
theBalm Bahama Mama

189 kr

4
IsaDora Big Bronzing Powder

198 kr

0
bareMinerals Invisible Bronze

383 kr 435 kr

0
bareMinerals All Over Face Color

339 kr 385 kr

0
NYX Professional Makeup Illuminator

fra119 kr

0

Sist vist

Betale i mai med Qliro