Basemakeup fra bareMinerals

Basmakeup fra bareMinerals.

Når det kommer til en langvarig, dekkende og pleiende base så finnes det ett varemerke som vi oftest graivterer mot. You’ve guessed it; bareMinerals. Vi synes derfor at det er på tide å dele vår rutine når det kommer til vår basemakeup. Du finner den, noen scroll ned.


Langvarig base.

Før vi i det hele tatt begynner med den mer dekkende delen av vår base, må vi selvsagt applisere vår primer. For denne bareMinerals-rutinen velger vi Prime Time Original Foundation Primer som jevner ut hudtonen, forbedrer gløden og gjør din etterfølgende base mer langvarig. Apropos langvarig, la oss tipse om en concealer som holder seg på plass i hele 16 timer, og som virkelig dekker mørke ringer under øynene. BarePro 16-Hour Full Coverage Concealer og dens vannfaste formel leverer full dekning uten at den legger seg i linjer under øynene. Foretrekker du en mer lett concealer, så kan du kikke på Bareskin Serum Concealer, her finner du også en rekke pleiende egenskaper.


Naturlig finish.

Når det kommer til foundation så er den absolutt sterkest skinnende stjernen Original Foundation SPF15. Hva er det som gjør denne mineralfoundation en selvfølge i vår rutine? Du får en naturlig finish med lett glød, den kommer i et pudderformat som oppleves kremete ved applisering, og den inneholder bare fem ingredienser. Appliser med Beautiful Finish Brush så får du en mer jevn applisering, og et mer dekkende resultat. Fordypningen i børsten gjør at du får med deg mer produkt. Ønsker du litt mindre dekning så anbefaler vi deres farget dagkrem Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream. Da får du ikke bare lett dekning og naturlig glød, men også fuktighet og solbeskyttelse.


Rosa kinn.

Nå er det på tide å fargelegge høsten, og det gjelder også din makeup. For litt subtil farge benytter vi oss gjerne av rosa kinn. Gen Nude Powder Blush kommer med en mer kremete, ren og silkeaktig formel som gjør at du får en sømløs rouge. Her finnes ikke bare toner av rosa, men også mer røde, brune og oransje nyanser. Avslutningvis vil vi applisere en setting spray for å sikre at sminken holder hele dagen. Dew Mist Setting Spray leverer dessuten en strålende finish, samtidig som den også virker gjenfuktende. Akkurat det du kan forvente deg av bareMinerals - det vil si produkter som både dekker, men som også pleier. Akkurat slik vi vil ha det.

Shop rutinen.

Filter
7 produkter
bareMinerals Original SPF 15 Foundation
Y
bareMinerals Original SPF 15 Foundation

fra 275 kr fra 275 kr fra 459 kr Veil. pris 

8
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream
Y
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

fra 341 kr fra 399 kr fra 455 kr Veil. pris 

4
bareMinerals Gen Nude Powder Blush
Call My Blush On The Mauve Pretty In Pink Pink Me Up Strike A Rose That Peach Tho Peachy Keen Beige For Days
Y
bareMinerals Gen Nude Powder Blush

fra 287 kr fra 287 kr fra 410 kr Veil. pris 

0
bareMinerals Barepro 16-Hour Full Coverage Concealer
Fair - Cool 01 Fair/Light - Warm 02 Fair/Light - Neutral 03 Light - Neutral 04 Light/Medium - Neutral 05
Y
bareMinerals Barepro 16-Hour Full Coverage Concealer

308 kr 409 kr 410 kr Veil. pris 

0
bareMinerals Dew Mist Setting Spray
30ml
Y
bareMinerals Dew Mist Setting Spray

111 kr 162 kr Veil. pris 

0
bareMinerals Beautiful Finish Brush Y
bareMinerals Beautiful Finish Brush

319 kr 469 kr Veil. pris 

0
bareMinerals Prime Time Original Foundation Primer Y
bareMinerals Prime Time Original Foundation Primer

353 kr 379 kr 470 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på nesten alt!* 💄