Beauté Pacifique Creme Paradoxe Night Cream (100ml) i gruppen Hudpleie / Fuktighetskrem / Nattkrem hos Bangerhead.no (B046482)
Beauté Pacifique Creme Paradoxe Night Cream (100ml)

Beauté Pacifique
Beauté Pacifique Creme Paradoxe Night Cream (100ml)

829 kr Veil. pris 
Antall: 
Bare et fåtall igjen på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
Om produktet Artnr: B046482

For optimal bremsing av aldringsprosessen, bruk vår Crème Paradoxe Anti-Age Night Creme. Den tilfører fuktighet, lindrer og motvirker både aldring og solskader. Kremen kombinerer flere aktive ingredienser som alle har en unik evne til å bygge opp og reparere huden. Den er spesielt effektiv mot frie radikaler og stress i huden, som for eksempel kan forårsakes av for mye sol.

De forebyggende egenskapene hos Crème Paradoxe Anti-Age Night Creme er hovedsaklig basert på Beauté Pacifiques egen kilde til unik chilensk drueekstrakt, som har et eksepsjonelt høyt innhold av naturlig resveratrol og procyanidin, som holder huden ung og sunn. De aktive ingrediensene transporteres dypt inn i huden, innkapslet i hudens egen olje (squalane), som holder huden silkemyk. For å gi best mulig anti-age-effekt inneholder kremen til og med et tilskudd av aktive A-vitamin-estere, som bidrar til å gjenopprette elastisitet på samme måte som Beauté Pacifiques veldokumenterte Creme Métamorphique.

For å redusere synligheten av små blodkar i huden har kremen en cocktail av ingredienser (REFIRMING) som er tilsatt for å trekke sammen blodkarene.

Beskyttende ekstrakt av lakrisrot gjør at denne kremen også kan brukes på sensitiv hud uten uønskede bivirkninger. Kremen inneholder dessuten vitamin E, som bekjemper frie radikaler og stresset hud.

Hudtilstand: Moden
Hudtype: Normal
Størrelse: 100ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Why we love it

Basert på 0 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Flere omtaler

Andre har også kjøpt

Sist vist