Behandle din pigmentering med disse hudpleie-produktene

Reduser synlig pigmentering.

Ujevn pigmentering opplever de fleste av oss. Nå, etter en intensiv sommer, er de vanligvis mest merkbare. Soleksponeringen kan føre til at produksjonen av melanin endres, og at flekker oppstår på huden. For å ungå dette er solbeskyttelse og antioksidanter nøkkelen, men de pigmenteringer som allered er dannet kan man selvsagt redusere synligheten på. Nedenfor har vi noen produkttips.


Verso.

La oss begynne med å tipse om et produkt som er et fantastisk supplement til din allerede eksisterende kur. Denne spot treatment fra Verso inneholder deres berømte trio med retinol 8, nicainamid og gurkemeie. Denne trioen i Dark Spot Fix er perfekt til å gjøre bot på hyperpigmenteringer ettersom den hemmer overproduksjon av melanin. Dette er det produktet fra merket som inneholder størst dose av retinol 8, Versos åtte ganger mer effektive retinol, sammenlignet med vanlig retinol. Nå får du dessuten dette produktet på kjøpet når du kjøper Dark Spot Fix.


Darphin.

Er du inne hos Darphin og kikker, så skal du holde utkikk etter produkter fra Melaperfect-serien hvis du vil håndtere pigmentering. Anti-dark Spots Perfecting Treatment og Skin Tone Brightening Moisturizer SPF20 er en duo som merkbart vil forbedre din hudtone. Etter rens og serum påfører du helt enkel førstnevnte produkt, for å så fortsette med ansiktskremen. Slik får din hud en mer jevn hudtone, du vil se resultat ganske raskt, og som dessuten er beskyttende mot ytterligere skader, takket være solbeskyttelse og antioksidanter.


Malin+Goetz.

La oss presentere en riktig multitasker fra Malin+Goetz. Resurfacing Glycolic Pads er nemlig et produkt som tar bort døde hudceller, stimulerer produksjonen av kollagen, minsker synlige porer og selvsagt så håndterer den også pigmentering. Sluttresultatet blir en hud som oppleves både klarere og med jevenere tekstur. Hemmeligheten er eksfolierende glykolsyre. På grunn av dette inneholdet, anbefaler vi å først kjøre en liten test for å se hvordan huden reagerer på syren. Appliser denne formel på kvelden og la virke en stund innen du skyller den av.


Dr. Barbara Sturm.

Også hos Dr. Barbara Sturm finner du produkter mot pigmentering. Brightening Serum for eksempel, inneholder en del botaniske ekstrakt som blandt annet lyser opp og skaper en jevn hudtone samtidig som den beskytter mot frie radikaler for å avverge ytterligere pigmentering. Men merket har ikke bare hudpleie for å håndtere dette dilemmaet - i deres sortiment finner du også kosttilskudd. Brightening Food er kapsler som inneholder hydroxytyrosol, antioksidant som virker opplysende. Kombiner kosttilskuddet med øvrige prdukter fra Brightening-serien for å maksimere ditt resultat.

Shop produktene.

Filter
5 produkter
Dr. Barbara Sturm Brightening Serum (30ml) Y
Dr. Barbara Sturm Brightening Serum (30ml)

3180 kr 3180 kr Veil. pris 

0
Verso Dark Spot Fix (15ml) Y
Verso Dark Spot Fix (15ml)

725 kr 1000 kr Veil. pris 

0
Darphin Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizer SPF20 (50ml) Y
Darphin Melaperfect Anti-Dark Spots Perfecting Treatment (30ml) Y
Malin+Goetz Resurfacing Glycolic Pads (50pcs) Y
Malin+Goetz Resurfacing Glycolic Pads (50pcs)

625 kr 625 kr Veil. pris 

1

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄