Benton Snail Bee High Content Mask (Pack 1-Pack)
Benton Snail Bee High Content Mask (Pack 1-Pack)

Benton
Benton Snail Bee High Content Mask

40 kr Veil. pris 
Antall: 
I lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
Finnes også i pakken
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
Benton
Mer fra Benton
Om produktet Artnr: B023516
En sheet mask i ren bomull i en essence basert på snegleslim og ekstrakt av grønt te som mykgjør, fukter og leger skadet og irritert hud. De aktive ingrediensene er biegift og EGF som virker sammen for å kicke i gang hudens egen helbredelsesprosess og stimulerer produksjonen av kollagen. Denne ansiktsmasken passer alle hudtyper, også sensitiv og akneutsatt hud. Et utmerket valg når din hud har behov for ekstra pleie og næring, for eksempel når den er irritert, tørr, for å lindre akne, m.m.

Hovedingrediensene er;
  • Snegleslim – inneholder hele 90% snegleslim som er en riktig mirakelingrediens og en av de mest kjente innen koreansk hudpleie. Snegleslimet demper betennelser, er antiseptisk, leger skadet hud og stimulerer cellefornyelsen. Det motvirker og lindrer alt fra akne, hudpigmentering, forstørrede porer, rødhet, eksem, tørr hud og alderstegn.
  • Biegift - virker anti-aging og reparerende. Den lurer huden til å tro at den har blitt stukken av en bie, hvilket leder til økt blodtilførsel til området og aktivering av kollagen- og elastinproduksjon. Biegift virker effektivt mot hudpigmentering og aknearr. Gjennom regelmessig bruk forbedrer den hudens tekstur og utseende.
  • EGF – (oligopeptid) - en platebasert vekstfaktor som virker anti-aging gjennom at den stimulerer cellefornyelsen.
  • Grønn te-ekstrakt – virker antiinflammatorisk og er rik på antioksidanter.
  • Aloevera-juice - mykgjør, gjenfukter og lindrer rødhet og irritasjon.

Benton er et cruelty free-varemerke som benytter seg av moderne teknikk der sneglene ikke kommer til skade ved framstilling av produktene.
Hudtype: Sensitiv
Bruksanvisning
Ingredienser

Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. camellia sinensis leaf water, snail secretion filtrate, glycerin, arbutin, pentylene glycol, diospyros kaki leaf extract, salix alba (willow) bark extract, plantago asiatica extract, laminaria digitata extract, ulmus campestris (elm) extract, althaea rosea root extract, aloe barbadenis leaf extract, bacillus ferment, azelaic acid, zanthoxylum piperitum fruit extract, pulsatilla koreana extract, usnea barbata (lichen) extract, butylene glycol, sodium hyaluronate, rh-oligopeptode-1,beta-glucan, betaine, bee venom, xantham gum, panthenol, adenosine, allantoin.

Why we love it

5

Basert på 1 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Line Helene D 2019-07-03 @ 18:26:08 Verifisert kjøper

Jeg elsker det ! Den mest næringsrike sheet-masken jeg noensinne har brukt. Det føles så deilig, arket føles nesten luksuriøst på ansiktet mitt. Jeg elsker bare alt om det. Det hydrerer som himmelen, det er klissete etterpå, men det er den faktisk følelsen som gjør at jeg elsker det, det får meg til å føle seg fuktig i lang tid. Det har ingen duft, det er mye essens i en pakke. Jeg føler meg hydrert og løftet etterpå. Jeg kan ikke sammenligne det med noen andre masker jeg har brukt. Gode ingredienser og mange fordeler til huden, anti aging, brightening, acne-fighting og snegleslim hjelper sår og rødheter til å hele seg fortere.

Flere omtaler

Andre har også kjøpt

Benton Aloe Bha Skin Toner (200ml)

224 kr 280 kr Veil. pris 

0

Sist vist

Benton Snail Bee High Content Mask

40 kr Veil. pris 

1