BIOEFFECT Body Intensive Kroppsserum i gruppen Mann / Hudpleie  / Body lotion hos Bangerhead.no (B027210)
BIOEFFECT Body Intensive Kroppsserum

BIOEFFECT
BIOEFFECT Body Intensive Kroppsserum

899 kr
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B027210

BIOEFFECT BODY INTENSIVE er et konsentrert aldringsbekjempende kroppsserum som gir fuktighet og gir næring til huden, hvilke gjør den mykere, fastere og mer ungdommelig. BIOEFFECT BODY INTENSIVE motvirker tegn på aldring gjennom å utnytte den bevisende kraften av EGF. EGF (epidermal growth factor) stimulerer hudcellene fornyelse og er effektivt på alle deler av kroppen. Bruk 2-3 dråper BIOEFFECT BODY INTENSIV hver dag på nyvasket hud.

Mer om EGF
EGF er et naturlig protein som finnes i huden. Proteinet er en cellaktivator som signalerer i gang cellefornyelsesprosessen i hudcellene. Kroppens egen EGF-produksjon avtar kontinuerlig med stigende alder. Gjennom å tilføre huden EGF øker hudens hensikt til å bygge emnene elastin og kollagen. Effekten blir at hudens naturlige aldringsprosess bremses markant og huden får økt smidighet, glød og spenst.

Den unike framstillingen gir renere faktorer
Metoden å bruke EGF for hudpleie er basert seg på Nobelprisvinnende forskning. BIOEFFECT EGF Serum er verdens første hudpleieprodukt som inneholder planteprodusert EGF. Islandske forskere har nemlig lykkes å kopiere den genetiske koden for den det humane EGF-proteinet over til korn. Kornet som produserer EGFproteinet odles i vulkansk aske i et drivhus på Island med hjelp av fornybar vulkansk energiteknikk. Denne grønne teknikken gjør det mulig å bruke renere og mer aktive faktorer i BIOEFFECT EGF Serum enn i andre produkter på hudpleiemarkedet. Ingen konserveringsmidler, parfyme eller andre uvesentlige tilsetninger brukes og serumet inneholder ingen kjente allergifremkallende emner.

Hudtype:Moden
Størrelse:75ml
BIOEFFECTMer fra BIOEFFECT
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist