BIOEFFECT Daytime Dagcreme i gruppen Hudpleie / Fuktighetskrem / Dagkrem hos Bangerhead.no (B027211)
BIOEFFECT Daytime Dagcreme
Bioeffect Egf Serum GWP Legges automatisk til i kassen

BIOEFFECT
BIOEFFECT Daytime Dagcreme

579 kr
Antall: 
Bare et fåtall igjen på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B027211

BIOEFFECT DAYTIME er en fuktighetsgivende og næringsgivende hvit krem som motvirker hudens aldring og gjenoppbygger dens naturlige struktur. BIOEFFECT DAYTIME er et komplement til BIOEFFECT EGF Serum og utviklet for å forlenge den foryngringsprosessen som startes av serumet. Også BIOEFFECT DAYTIME inneholder EGF (epidermal growth factor) som stimulerer hudcellenes fornyelse, hvilket gir et friskere og yngre utseende. For å oppnå best resultat anbefales at BIOEFFECT DAYTIME brukes under dagen og BIOEFFECT EGF Serum innen innenfor natten.

Mer om EGF
EGF er et naturlig protein som finnes i huden. Proteinet er en cellaktivator som signalerer igang cellefornyelseprosessen i hudcellene. Kroppens egen EGF-produksjon avtar kontinuerlig med stigende alder. Gjennom å tilføre huden EGF øker hudens hensikt til å bygge emnene elastin og kollagen. Effekten blir at hudens naturlige aldringsprosess bremses markant og huden får økt smidighet, glød og spenst

Den unike framstillingen gir renere faktorer
Metoden å bruke EGF for hudpleie er basert seg på Nobelprisvinnende forskning. BIOEFFECT EGF Serum er verdens første hudpleieprodukt som inneholder planteprodusert EGF. Islandske forskere har nemlig lykkes å kopiere den genetiske koden for den det humane EGF-proteinet over til korn. Kornet som produserer EGFproteinet odles i vulkansk aske i et drivhus på Island med hjelp av fornybar vulkansk energiteknikk. Denne grønne teknikken gjør det mulig å bruke renere og mer aktive faktorer i BIOEFFECT EGF Serum enn i andre produkter på hudpleiemarkedet. Ingen konserveringsmidler, parfyme eller andre uvesentlige tilsetninger brukes og serumet inneholder ingen kjente allergifremkallende emner.

Hudtype:Tørr, Moden
Størrelse:30ml
BIOEFFECTMer fra BIOEFFECT
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

Dermalogica Skin Smoothing Cream

fra404 kr fra475 kr

0
Dermalogica Active Moist

fra370 kr fra435 kr

0
Dermalogica Super Rich Repair

791 kr 930 kr

0
Dermalogica Intensive Moisture Balance

fra416 kr fra490 kr

0

Sist vist

BIOEFFECT Daytime Dagcreme

579 kr

0

Betale i mai med Qliro