Biotherm Skin Vivo Uniformity - normal skin (50ml) i gruppen Hudpleie / Fuktighetskrem / Dagkrem hos Bangerhead.no (B007565)
Biotherm Skin Vivo Uniformity - normal skin (50ml)

Biotherm
Biotherm Skin Vivo Uniformity - normal skin (50ml)

639 kr
Slutt på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B007565

Skin Vivo Uniformity for er en ansiktskrem for normal hud som minsker ujevnheter i hudens struktur og fargetone, motvirker alderstegn og gjenskaper hudens ungdommelige glød. Synlige resultat:

  • Aldersflekker og rødhet reduseres.
  • Huden får tilbake sin glød.
  • Huden får tilbake sin friske tone.
  • Huden blir mer elastisk og får en bedre struktur.
  • Dag etter dag minsker ujevnhetene og synliggjør en jevnere hudtone med en ungdommelig glød.

Aktive ingredienser: Saccharomyces Cerevisiae: Dette ekstraktet, som er utvunnet av en mikroorganisme, reduserer tegn på inflammasjon og stimulerer de viktigste proteinene i dermis (kollagen, elastin og GAG:s)* Vitamin CG: et stabilt derivat av C-vitamin med antioksiderende og keratolytiske egenskaper, samt egenskaper som motvirker pigmentering. ER 195: dette milde derivatet av salicylsyre gir en mikroeksfoliering og tar bort døde hudceller som kan gi en matt hudfarge, samt bidrar til å lyse opp mørke flekker. Reverserol SV: et ekstrakt av Senna alata-blad ble valgt for sine beskyttende DNA-egenskaper. Rent thermalplankton: Har beroligende effekt, styrker hudens naturlige forsvar og stimulerer cellefornyelsen med sina utjevnende egenskaper.

Hudtype:Normal, Moden
Størrelse:50ml
BiothermMer fra Biotherm
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist