Björn Axén Cool Silver Conditioner (250ml) i gruppen Hårpleie / Balsam / Silverbalsam hos Bangerhead.no (B053013)
Björn Axén Cool Silver Conditioner (250ml)
Y

Björn Axén
Björn Axén Cool Silver Conditioner (250ml)

175 kr Veil. pris 
Antall: 
I lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
Björn Axén
Mer fra Björn Axén
Om produktet Artnr: B053013

Cool Silver Conditioner er en pigmentbalsam som nøytraliserer og demper gule toner i blondt og grått hår. Cool Silver Conditoner løser opp floker og er en mykgjørende pigmentbalsam for behandling av blondt og grått hår. Balsamen nøytraliserer gule toner og gir vakker og klar glans til håret. Pleiende proteinkompleks refukter og mykgjør hår og hårbunn. Produktet inneholder også UV-beskyttelse og har en herlig duft av Frosty Apricot.

Hvordan fungerer Cool Silver? For å få en sval look tilfører man kalde pigment i håret. Når håret har en varm tone, skifter det i gult og ved å tilføre lilla pigment nøytraliserer man de gule tonene og håret får en kaldere nyanse. Både blondt og grått hår oppleves iblant som livløst og matt. Ved å tilføre lilla pigment ser håret både friskere og vakrere ut med økt glans og glød.

Bruksanvisning: Appliseres i fuktig hår og la virke i 2-5 minutter, skyll ut. For best effekt og pleie, forbehandle med Cool Silver Shampoo.

Fordeler: Eliminere gule toner
Hårtype: Blondt hår
Størrelse: 250ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. aqua, cetearyl alcohol, behentrimonium methosulfate, glyceryl stearate, octyldodecanol, parfum, glycerin, sodium benzoate, potassium sorbate, lactic acid, acid violet 43, ci 60730, cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, sodium chloride

Why we love it

Basert på 0 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Flere omtaler

Andre har også kjøpt

Y
Bangerhead Fresh Me Up (250ml)

45 kr 59 kr Veil. pris 

6
Redken Color Extend Magnetics Shampoo

fra112 kr fra149 kr Veil. pris 

0
Biotherm Deo Pure Roll-On (75ml)

180 kr 225 kr Veil. pris 

0

Sist vist

Y