Björn Axén Cool Silver Shampoo (250ml) i gruppen Hårpleie / Shampoo  / Shampoo hos Bangerhead.no (B053009)
Björn Axén Cool Silver Shampoo (250ml)
Y

Björn Axén
Björn Axén Cool Silver Shampoo (250ml)

175 kr Veil. pris 
Antall: 
I lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
Björn Axén
Mer fra Björn Axén
Om produktet Artnr: B053009

Cool Silver Shampoo er en pigmentsjampo som nøytraliserer og demper gule toner i blondt og grått hår. Cool Silver Shampoo er en pigmentsjampo for rengjøring og behandling av blondt og grått hår. Sjampoen fungerer også antistatisk og er det av produktene i serien som er sterkest beriket med pigmenter. Pleiende hveteprotein og honningekstrakt refukter og mykgjør hår og hårbunn. Produktet har en herlig duft av Frosty Apricot.

Hvordan fungerer Cool Silver? For å få en sval look tilfører man kalde pigment i håret. Når håret har en varm tone, skifter det i gult og ved å tilføre lilla pigment nøytraliserer man de gule tonene og håret får en kaldere nyanse. Både blondt og grått hår oppleves iblant som livløst og matt. Ved å tilføre lilla pigment ser håret både friskere og vakrere ut med økt glans og glød.

Bruksanvisning: Masser inn sjampo i fuktig hår og la virke i 2-5 minutter, skyll ut. For best effekt og pleie, fortsett behandlingen med Cool Silver Conditioner.

Fordeler: Eliminere gule toner
Hårtype: Blondt hår
Størrelse: 250ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, parfum, sodium cocoamphoacetate, phenoxyethanol, glycol stearate, glycerin, caprylyl glycol, sodium chloride, lactic acid, acid violet 43, ci 60730, cocamide dea, cocamide mea, propylene glycol, cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, tocopheryl acetate, benzoic acid, dehydroacetic acid, sodium benzoate

Why we love it

Basert på 0 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Flere omtaler

Andre har også kjøpt

Y
Y
Sassoon Texture Refine (50ml)

225 kr 265 kr Veil. pris 

0
Y
NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

95 kr 99 kr Veil. pris 

0

Sist vist

Y