Blackhead Killer Peel Off Mask | Lave priser | Rask levering | Bang
Blackhead Killer Peel Off Mask
Blackhead Killer Peel Off Mask
Finnes også i pakken

Blackhead Killer
Blackhead Killer Peel Off Mask (10ml)

60 kr / 57 kr
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet Artnr: B001105

Hater du kviser? Er du lei av å bruke penger på behandlinger som ikke fungerer? Slutt å kjempe og pass på å få bort kvisene en gang for alle - med nye Blackhead Killer, den fantastiske, helt naturlige sensasjonen innen hudpleie som fjerner urenheter som leder til acne på bare noen minutter.

Påfør som vanlig ansiktsmaske - og dra siden av masken til renere hud! Blackhead Killer er en revolusjonerende ansiktsmaske som tar bort hudormer, urenheter og overflødig fett på bare noen minutter. Ikke uker, ikke dager - ikke engang timer. På noen minutter!

Fungerer på en helt ny måte. Når Blackhead Killer tørker, suger den med seg kviser, hudormer og det fettet og de bakteriene som forårskaer problemer med akne, ut av porene. Den trenger dypt ned i porene og siden suger den bokstavligtalt ut urenheter fra huden! 

Den tar også bort døde hudceller og gir huden en fresh look. Når de døde hudcellene blir borte føles huden renere, freshere og glattere enn noensinne!

Ettersom Blackhead Killer dreper bakteriene som forårsaker akne motvirker den også fremtidige utbrudd. Tenk deg selv - den tar ikke bare bort kviser direkte, den hjelper dessuten til å motvirke at de kommer tilbake. 

Bruk:
Påfør som en vanlig ansiktsmaske og la den virke i ca 10 min før du peeler den av. Kan brukes en gang i uken til du oppnår ønsket resultat. 

Hudtype:Acne
Størrelse:10ml
Bruksanvisning
Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Lena 2015-05-08 @ 12:15:40

Styr unna! Fjerner ikke kviser, men drar ut små hår i ansiktet som resulterer i at du får mer hår. Vondt er det også når du drar masken av.

Flere omtaler

Mer til deg

Dermalogica Skin Hydrating Masque (75ml)

383 kr 450 kr

0
Clarins Sos Hydra Mask (75ml)

355 kr 395 kr

0
Peter Thomas Roth Meet Your Mask Kit (84ml)

318 kr 335 kr

0
Cicamed Medical Science Scar

332 kr 349 kr

0

Sist vist

Blackhead Killer Peel Off Mask (10ml)

57 kr 60 kr

1