Bliss No zit Sherlock Rubberizing Mask i gruppen Hudpleie / Masker & treatments / Ansiktsmaske hos Bangerhead.no (B002215)
Bliss No zit Sherlock Rubberizing Mask

Bliss
Bliss No zit Sherlock Rubberizing Mask

395 kr
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet Artnr: B002215

Gummi peel-off mask som renser porene, tar bort urenheter og beroliger huden. Huden blir renere, klarere og får en matt finish. Også for deg som normalt ikke har problemhud men Även för dig som normalt inte har problemhud men i blant har behov. Inneholder 6 stk masker.

Tøm inneholdet i en av posene i en skål. Fyll det medfølende målet med lunket vann og hell ned i skålen. Bland sammen til en jevn kremet konsistens med en av spatelene. Appliser umiddelbart på ansiktet og hals med hjelp av spatelen eller med fingrene. Vent 15-20 minutter til masken har blitt gummiaktig innen du drar den av. Bruk 1 gang/uken. OBS! Etter bruk la restene størkne i skålen og skrap det ut, skyll ikke direkte ut i vasken da det kan gi stopp i avløpet.

Hudtype:Acne, Blandet
Produktserie:Bliss Clarifying
Størrelse:14g/st
BlissMer fra Bliss
Bruksanvisning

Ingredienser

diatomaceous earth (solum diatomeae), algin, calcium sulfate, sodium phosphate, tetrasodium pyrophosphate, sea silt (maris limus), salix alba (willow) leaf extract, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, menthol, limonene, ultramarines (CI 77007).

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

Dermalogica Skin Hydrating Masque

383 kr 450 kr

0
Dermalogica Charcoal Rescue Masque

472 kr 555 kr

0
Dermalogica Sebum Clearing Masque

429 kr 505 kr

0
Ole Henriksen Cold Plunge Pore Mask

412 kr 485 kr

0
New

flere produkter fra denne serien:

Sist vist