Blithe Inbetween Instant Glowing Cream (30ml) | Lave priser | Rask levering | Bangerhead
Blithe Inbetween Instant Glowing Cream (30ml) i gruppen K-Beauty / Hudpleie / Dagkrem hos Bangerhead.no (B046386)
Blithe Inbetween Instant Glowing Cream (30ml)

Blithe
Blithe Inbetween Instant Glowing Cream (30ml)

429 kr Veil. pris 
Antall: 
I lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
Blithe
Mer fra Blithe
Om produktet Artnr: B046386

En silkemyk og meget fuktighetsgivende ansiktskrem med lysreflekterende egenskaper som øker hudens glans og forbedrer teksturen for at du skal få et bedre resultat med makeupen.

Blithe Inbetween Instant Glowing Cream er en unik hybridkrem som kombinerer hudpleie med primer-egenskaper for å skape et optimalt underlag for makeupen, samtidig som den forenkler hudpleierutinen ved å slå sammen to produkter i ett. Basert på pleiende squalane og glyserol som tilfører fuktighet, mens nikotinamid bidrar til å jevne ut hudtonen og forminske porer. Formelens unike evner til å reflektere lyset fungerer som et instagramfilter for huden og gir en visuell forbedring av utseendet. Den kan også brukes alene, uten makeup, for å gi huden ekstra glans.

Kremen skaper en fløyelsmyk overflate for at du skal kunne påføre makeupen lettere, og bidrar til at den sitter på plass hele dagen. Samtidig fungerer den som en beskyttende barriere mellom hud og makeup, så det blir lettere å vaske bort sminken på slutten av dagen.

Hudtype: Normal
Størrelse: 30ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. water, glycerin, squalane, glycereth-26, dipropylene glycol, caprylic/capric triglyceride, betaine, niacinamide, triisostearin, dipentaerythrityl hexa c5-9 acid esters, 1,2-hexanediol, cetearyl olivate, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, sorbitan olivate, synthetic fluorphlogopite, c14-22 alcohols, tin oxide, dimethicone, carbomer, tromethamine, ceramide np, fragrance, c12-20 alkyl glucoside, triethylhexanoin, polysorbate 60, xanthan gum, titanium dioxide, phospholipids, hydrogenated polydecene, cetearyl alcohol, cholesterol, sorbitan isostearate, phytosphingosine, disodium edta, solanum lycopersicum (tomato) leaf cell culture extract

Why we love it

Basert på 0 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Flere omtaler

Andre har også kjøpt

Benton Snail Bee High Content Mask

39 kr Veil. pris 

1
Xlash Eyelash Serum

299 kr 399 kr Veil. pris 

1

Sist vist