Blithe Pressed Serum Velvet Yam (50ml)

Blithe
Blithe Pressed Serum Velvet Yam (50ml)

434 kr 510 kr Veil. pris 
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
Blithe
Mer fra Blithe
Om produktet Artnr: B022482

Pressede serum er en stor multitasking-trend i Korea. Denne kremen er en hybrid av et serum og en fuktighetskrem, i form av et presset serum som består av 69 % mountain yam-ekstrakt, som bidrar til fuktighet til huden uten at den kjennes tung eller fet. 

Mountain Yam har lenge vært kjent i Korea for dens evne til å styrke kroppen og for å gi fuktighet. Velvet Yam Pressed Serum er formulert med fermenterte oljer som macademia- og arganolje, som sammen med shea-smør bidrar til en langvarig og fuktighetsgivende og mykgjørende effekt på huden. Dens myke teksturen smelter direkte inn i huden og etterlater den silkemyk. Serum/fuktighetskrem-hybriden mykgjør, gir fuktighet og næring til huden for å gi den en myk og glatt følelse. 

Hudtype: Normal
Størrelse: 50ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. dioscorea villosa (wild yam) root extract(68.5%), caprylic/capric triglyceride, glycerin, butylene glycol, 1,2-hexanediol, macadamia integrifolia seed oil, hydrogenated polydecene, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, butyrospermum parkii (shea) butter, hydroxyethylcellulose, cetearyl olivate, sorbitan olivate, dimethicone, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, caprylic/capric glycerides, candida bombicola/glucose/methyl rapeseedate ferment, argania spinosa kernel oil, olea europaea (olive) fruit oil, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, aniba rosaeodora (rosewood) wood oil, pelargonium graveolens flower oil, xanthan gum, carbomer, disodium edta, potassium hydroxide.

Why we love it

2

Basert på 1 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Line Helene D 2019-07-03 @ 19:15:39 Verifisert kjøper

Denne var fin, men ga ikke nok næring eller fuktighet til min dehydrert sensitive hud, og tror at den ga meg litt kviser.

Flere omtaler

Andre har også kjøpt

Y
Benton Snail Bee High Content Mask

40 kr Veil. pris 

1
Y
Blithe 9 Essential Seeds (150ml)

484 kr 510 kr Veil. pris 

0
Y
Y
Fiberwigd.j.v. beautenizer Astonishing Length

227 kr 239 kr 239 kr Veil. pris 

0

Sist vist