Bond 007 Quantum After Shave Lotion (50ml)
Bond 007 Quantum After Shave Lotion (50ml)

James Bond
Bond 007 Quantum After Shave Lotion (50ml)

350 kr / 219 kr
Antall: 
Bare et fåtall igjen på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B004984

James Bond Quantum er en sammensatt og ubestridelig mannlig duft som inneholder de mest stimulerende og utsøkte ingrediensene. Quantum kombinerer Bonds erfarenhet og tilførsikt med hans kontrollerte selvtillit - en uovervinnelig kombinasjon når mye står på spill.

Duften har to skilte faser som gir hver mann nøkkelen til det Bond-lignende roen:

Det råe maskuline akkordet i duften gir selvtillit gjennom en klassisk mannlig velpleiet duftkarakter som menn i alle generasjoner kan relatere til. James Bond Quantum innledes med intensive kraftfulle enebær, som påminner om Vesper Martini, med en etterklang av bergamott som tilfører duften en energigivende citrusnote for å avspeile Bonds spenning før den kommende utmaningen.

De dype trenoteene i akkordet har en konsekvent maskulin duftkarakter, med innslag av sandeltre som fremst forbindes med ro og fokus, en styrke som Bond har blitt kjent for.

I takt med at spenningen øker under oppdragets gang blir det viktigere med mentalt fokus og å beholda fattningen. Det avslappende akkordet griper inn og kompletterer og virker oppfriskende på Bonds beredskap, som avspeiles av det råe maskuline akkordet. En viktig del i det her akkordet er de duftnoter som minner om lær, et luksuriøst og robust materiale som finnes i Bonds eksklusive sporstbiler. Det tilfører en tidløs og dyp duft som gir et bilde av Bonds intensive mentale fokus. Det avslappende akkordet forsterkes av oppiggende violblad.

Størrelse:50ml
James BondMer fra James Bond
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist