Bruno Banani Pure Man Edt (50ml) Spray i gruppen Parfyme / Menn / Eau de Toilette  hos Bangerhead.no (B006155)

Bruno Banani
Bruno Banani Pure Man Edt (50ml) Spray

325 kr / 293 kr
Slutt på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B006155

Hva vil kvinner egentlig ha? Glem luksus, fine biler og blindende smykker. Ingenting imponerer så mye på en kvinne som en spesiell type av mann: en mann med selvtillit som utstråler sex appeal. En mann med en intelligent snas for humør som kan få henne til å le. Det som virkelig gjør en mann ønsket er hans sjarm, karisma og individualitet - en blanding som bruno bananis dufter er skapt utifra.

PURE MAN

Usammenlignbar - uimotståelig! PURE MAN, en duft som transporterer menn inn i et fantasirike og kvinner til en tilstand av ren ekstase. Den magiske kunsten å forføre sinnene, fortryllet av en annerledes duft av underbare ingredienser.

Duften åpner med en frisk og styrkende mix av kryddrete anis og kardemumme, som pares sammen med fruktige akkord som grapefrukt, mandarin og bergamott: en slang av fresh energi for pustløse flørter. I det varme hjertet finnes en utsøkt kombinasjon av myk cyklamen og jasmin som omfavner det eldige cedertreet. Tilslutt i basen finner du den sanne passjonen, med sine erotiske essenser av amber og vetiver og søte noter av sandeltre og benzoin. Maskulin musk tilfører dyp og en sensuell forførelse.

Parfyme:Eau de Toilette
Størrelse:50ml
Bruno BananiMer fra Bruno Banani
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist