Cosmetics 27

The elixir of life.

Det franske hudpleiemerket Cosmetics 27 har landet på Bangerhead. Oppdag den perfekte kombinasjonen av naturlig kosmetikk og farmasøytisk innovasjon. Le secret? Ekstrakt fra Centella Asiatica. Selv om kunnskapene i botanikk er begrenset så holder det kanskje med at vi sier at den også kalles for "longevity plant" for at det skal høres litt mer interessant ut? Vil du vite mer? Scroll ned så forteller vi!


Balanserende hudpleie.

Hudpleie som gjør at du får tilbake glød og vitalitet. Reisen for Cosmetics 27 startet når de oppdaget at superplanten Centella Asiatica kan redusere synligheten av arr. Cosmetics 27 virker for å balansere huden slik at den både kjennes og ser sunnere ut. Den tyngste oppgaven den har er å fremme regenerasjon i huden.


Naturlige ingredienser.

Produktene er fri for parabener, silikoner og mineraloljer, samt at den dessuten er cruelty free. Baume 27 er det første produktet som ble lansert. Den inneholder 27 aktive ingredienser og er dermed opprinnelsen til navnet på varemerket. Baumen regenererer moden hud gjennom å stimulere syntesen av kollagen. Resultatet? Mer glød og mindre synlige linjer.

Shoppe Cosmetics 27.

Filter
produkter
Akkurat nå finnes det ingen produkter under denne rubrikken.