Chloé Love Story EdT i gruppen Parfyme / Dameparfyme / Eau de Toilette hos Bangerhead.no (B018208r)
Chloé Love Story EdT

Chloé
Chloé Love Story EdT

535 kr Veil. pris 
Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
Chloé
Mer fra Chloé
Om produktet Artnr: B018208r

En natt i Paris. Glitrende lys. Musikk. En folkemengde. Og henne. Natten er hennes. Han ser henne umiddelbart. Blikkene møtes. Han blir fascinert. Hennes femininitet, hennes naturlige skjønnhet. En fristelse omgitt av frihet og eleganse.
Hun er Clémence Poésy. Love Story er en moderne fortelling om forførelser. Hun. Han. Deres veier krysses, noen mumlede ord, et vakkert øyeblikk. Forførelsens essens.

Friskheten av neroli skaper en letthet som omgir henne. Han ser bare henne. Sensualiteten av appelsinblomst tiltrekker ham. Femininiteten fra sjasmin stephanotis, gledens blomst, vekker forvirring hos ham, som gjør henne enda mer uimotståelig. Noter av sedertre mot huden hennes skaper en sensualitet. En blomstrende kjærlighetshistorie.

Sammen er de mer i live enn noensinne. Byen er deres, akkurat som natten. Han tar hånden hennes. Lyden av hælene hennes på fortauet. Ekkoet av latteren deres som lyder gjennom natten. Et fragment av deres felles kjærlighetshistorie. En hengelås som symbol på kjærligheten. Duften av henne. Han prøver alt han kan for å få tak i den, men hun eier den. En dyrebar juvel som prydes av detaljer i gull, løftet frem av den klassiske, plisserte flakongen. Den enkle femininiteten av det vevde båndet som nonchalant knyttes på siden. Det symboliserer henne, den moderne og stilrene holdningen hos Chloé.

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
Bruksanvisning
Ingredienser

Why we love it

Basert på 0 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Flere omtaler

Andre har også kjøpt

Redken Triple Take 32 (300ml)

175 kr Veil. pris 

0
Biotherm Deo Pure Roll-On (75ml)

225 kr Veil. pris 

0
Redken Rough Paste 12 (75ml)

175 kr Veil. pris 

0
Yves Saint Laurent Black Opium EdP

fra595 kr Veil. pris 

0

Sist vist

Chloé Love Story EdT

fra613 kr fra645 kr fra535 kr Veil. pris 

0