Rask levering
Ingen toll
Fri frakt over 499kr
Clarins Liquid Bronze Self Tanning   i gruppen Hudpleie / Sol & tan for ansikt / Selvbruning for ansikt hos Bangerhead.no (206510006)
Legges automatisk til i kassen
Gave fra Clarins Ved kjøp av to solprodukter fra Clarins så får du Clarins Orange Beach Bag. Legges automatisk til i kassen

Clarins
Clarins Liquid Bronze Self Tanning

259 kr
Antall: 
Bare et fåtall igjen på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet 206510006

En ny enkel måte å påføre et selvbrunings produkt for ansikt og bryst. Liquid Bronze er like frisk som vann og like mild som melk og har en delikat duft. Den påføres med en bomullsdott og gir en veldig naturlig og vakker farge, full av glød, på bare noen få timer. Du kan forsterke eller vedlikeholde den vakre fargen ved å påføre på nytt så ofte som du ønsker. Inneholder bl.a. Polymerer i geleform og flyktige Silikoner. DHA, Erythrulose, ekstrakter av Aloe Vera og Vitamin E.

Bruk:
Hell en liten mengde Liquid Bronze på en bomullsdott og feie over ansikt, hals og bryst. Unngå øyenbryn og hårlinje. Vask hender og negler grundig etter påføring. Ordinær dagkrem, solprodukt eller sminke kan påføres umiddelbart etterpå. For et enda mer vellykket resultat - eksfoliere ansiktet før påføring.

Produktserie:Clarins Sun
Størrelse:125ml
Kampanje:
ClarinsMer fra Clarins
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist

Clarins Liquid Bronze Self Tanning

259 kr

FRI FRAKT OVER 499KR / INGEN TOLL / RASK LEVERING