Clarins Summer Delicious Self Tanning Pack
Clarins Summer Delicious Self Tanning Pack

Clarins
Clarins Summer Delicious Self Tanning Pack

399 kr / 339 kr
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet Artnr: B000729

Delicious Self Tanning Value Pack inneholder Delicious Self Tanning Cr.125ml+Body Scrub 30ml+Body Lift 30ml

Clarins Delicious Self-Tanning Cream. En selvbruning for både ansikt og kropp med en tilltalende colafarge som blir mildere ved påførelse. Med sin utsøkte konsistens og ekte kakao-ekstrakt gir den en klarere hudtone og framhever en naturlig og uimotståelig farge. Inneholder bla. ekstrakt fra Kakao-bønner, Kakaosmør og Aloe Vera. For et mer strålende og jevnt resultat, skrubb huden kvelden før. Påfør en liten mengde av produktet med raske og lett svepende rørelser (unngå øyenbryn og hårfeste). Tørk forsiktig av armbuer, kne og hæler med litt papir. Vask hender og negler nøye etter påføring. Vent med å ta på klær i en stund.

CLARINS BODY LIFT CELLULITE CONTROL. Er den beste slimmende rutinen? Litt viljekraft og nye Body Lift Cellulite Control fra Clarins, eksperten innom kroppspleie. Den unike formelen er beriket med kraftfulle vekstekstrakt som virker på alle de ulike stadiene i dannelsen av celluliter*. Den korrigerende ingrediensen celosia-ekstrakt i kombinasjon med watermint-ekstrakt som virker forebyggende, reduserer cellulitene og forhindrer at de kommer tillbake*. Resultatet? Definerte konturer og mykere, fastere hud**. Forbered deg før sommeren, ta Clarins til din hjelp.

Clarins Smoothing Body Scrub. Kroppspeeling som forbedrer hudens kvalitet og gjør den mykere, fastere og mer elastisk gjennom å ta bort urenheter og døde hudceller. Dette er et nødvendig første steg i ditt kroppspleieprogram ettersom det hjelper til med prosessen og huden tar opp neste produkt bedre og forsterker deres virke. Gjennom å stimulere cellefornyelsen hjelper den til og med til å minimere synligheten av "svamp" hud. Aprikosfarget exfolierende kremtekstur med subtil fresh duft av blomster. Mikrokornene er myke og går lett å skylle av. Inneholder bla. Bambupuder, Moringaextrakt, Mimosa Tenuiflora, Lakrisekstrakt, Cyamopsis derivat og Shea smør. Masser inn på tørr eller fuktig hud 2-3 ggr i uken (inklusive området rundt bysten og på harde ytre slik som armbue, kne, føtter og lår). Skyll nøye.

Produktserie:Clarins Valuepack
Størrelse:125+30+30ml
ClarinsMer fra Clarins
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

Swiss Clinic Self-Tan Drops (15ml)

210 kr 350 kr

0
New
Lancome Flash Bronzer Face Gel (50ml)

264 kr 330 kr

0
Crissa Get Air Tan Start Kit

1196 kr 1495 kr

0
Crissa Self Tanning Refill Dark Formula

176 kr 220 kr

0
Crissa Self Tanning Refill Original Formula

156 kr 195 kr

0
Clarins Instant Smooth Self Tanning

236 kr 295 kr

0

flere produkter fra denne serien:

Sist vist