Clarins Summer Delicious Self Tanning Pack
Clarins Summer Delicious Self Tanning Pack
Kjøp to valgfrie produkter fra Clarins og få en gave til en verdi av 800 kr!
Legges automatisk til i kassen

Clarins
Clarins Summer Delicious Self Tanning Pack

399 kr / 339 kr
Bestill innen kl 16 i dag for å få leveringen innen julaften!
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B000729

Delicious Self Tanning Value Pack inneholder Delicious Self Tanning Cr.125ml+Body Scrub 30ml+Body Lift 30ml

Clarins Delicious Self-Tanning Cream. En selvbruning for både ansikt og kropp med en tilltalende colafarge som blir mildere ved påførelse. Med sin utsøkte konsistens og ekte kakao-ekstrakt gir den en klarere hudtone og framhever en naturlig og uimotståelig farge. Inneholder bla. ekstrakt fra Kakao-bønner, Kakaosmør og Aloe Vera. For et mer strålende og jevnt resultat, skrubb huden kvelden før. Påfør en liten mengde av produktet med raske og lett svepende rørelser (unngå øyenbryn og hårfeste). Tørk forsiktig av armbuer, kne og hæler med litt papir. Vask hender og negler nøye etter påføring. Vent med å ta på klær i en stund.

CLARINS BODY LIFT CELLULITE CONTROL. Er den beste slimmende rutinen? Litt viljekraft og nye Body Lift Cellulite Control fra Clarins, eksperten innom kroppspleie. Den unike formelen er beriket med kraftfulle vekstekstrakt som virker på alle de ulike stadiene i dannelsen av celluliter*. Den korrigerende ingrediensen celosia-ekstrakt i kombinasjon med watermint-ekstrakt som virker forebyggende, reduserer cellulitene og forhindrer at de kommer tillbake*. Resultatet? Definerte konturer og mykere, fastere hud**. Forbered deg før sommeren, ta Clarins til din hjelp.

Clarins Smoothing Body Scrub. Kroppspeeling som forbedrer hudens kvalitet og gjør den mykere, fastere og mer elastisk gjennom å ta bort urenheter og døde hudceller. Dette er et nødvendig første steg i ditt kroppspleieprogram ettersom det hjelper til med prosessen og huden tar opp neste produkt bedre og forsterker deres virke. Gjennom å stimulere cellefornyelsen hjelper den til og med til å minimere synligheten av "svamp" hud. Aprikosfarget exfolierende kremtekstur med subtil fresh duft av blomster. Mikrokornene er myke og går lett å skylle av. Inneholder bla. Bambupuder, Moringaextrakt, Mimosa Tenuiflora, Lakrisekstrakt, Cyamopsis derivat og Shea smør. Masser inn på tørr eller fuktig hud 2-3 ggr i uken (inklusive området rundt bysten og på harde ytre slik som armbue, kne, føtter og lår). Skyll nøye.

Produktserie:Clarins Valuepack
Størrelse:125+30+30ml
Kampanje:

ClarinsMer fra Clarins
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

Flere varianter
Shiseido Brilliant Bronze Self-Tanning Emulsion

fra285 kr

Flere varianter
Le Tan Jet Dry

151 kr 159 kr

Flere varianter
Le Tan In Le Can

170 kr 179 kr

flere produkter fra denne serien:

Sist vist

Bestill innen kl 16 i dag for å være sikker på å få leveringen innen julaften! Jeg forstår