Clarins Super Restorative Night - Dry skin (50ml) | Lave priser | Rask levering | Bangerhead
Clarins Super Restorative Night - Dry skin (50ml)
Clarins Super Restorative Night - Dry skin (50ml)
Y
Gave ved kjøp: Clarins Rose Radiance 15ml Få en Clarins Rose Radiance Cream 15ml til en verdi av 328 kroner når du kjøper valgfritt produkt fra Clarins Super Restorative-serie! Kampanjen gjelder så langt lageret rekker. Legges automatisk til i kassen

Clarins
Clarins Super Restorative Night Dry skin (50ml)

1050 kr
Antall: 
Bare et fåtall igjen på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet Artnr: B008699

Super Restorative Night For very dry skin er en nattkrem som kompenserer effektene av hormonelt underskudd i huden og som forebygger og reduserer alderspigmenteringer. Målgruppe: Kvinner rundt 50, alle hudtyper, der huden har et hormonelt underskudd og som merker av at huden er tynnere, tørrere og mer sensitiv samt at den har mistet sin elastisitet. Gir en dypgående anti-age behandling som gjenoppbygger og fyller huden for et mer ungdommelig utseende. Pigmenteringer reduseres og hudtonen blir jevnere. Kremen er myk og smidig og går umiddelbart inn i huden og gir komfort.

Inneholder bl a Organisk harungana, Anti-age tetrapeptid (Gjenfyller hudens alle nivåer) Organisk Montpellier rock rose, Hexylresorcinol (Reduserer og forebygger pigmenteringer) Ginkgo biloba (Gir huden friskhet på morgenen) Hyaluronsyre, Sheasmør (Nærende og fuktgivende)

Påføres på kvelden over ansikt og hals. Varm en liten mengde i håndflatene og press inn produktet med lette bevegelser.

Hudtype:Moden
Størrelse:50ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
ClarinsMer fra Clarins

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist