Cleanformance fra Babor

Doctor Babor Cleanformance.

Babor har komt ut med en ny vegansk hudpleieserie som passer for ung og krevende hud. Produktene i serien jobber for å opprettholde en sterk hudbarriere og for å tilføre glød til huden. Les mer om den nyeste Clean Beauty-serien fra Babor.


Innhold.

I produktene finner du blant annet et kompleks av pre- og probiotika som beskytter hudens barriere og som virker balanserende. Du finner også antioksidanter som gjør at huden beskyttes mot for tidlig aldring av huden. Produktene kategoriseres også som Clean Beauty og er med andre ord fri fra blant annet mikroplast, parabener, mineralolje, silikon, gluten, laktose og syntetiske dufter. Dette er altså produkter som er fri fra overflødige ingredienser, men som likevel gir effektivt resultat.


Produktene.

Disse veganske, rene og effektive nyhetene gir en komplett hudpleie-serie. Lanseringen inneholder en rengjøringsleire som kan brukes som ansiktsmaske, samt rengjøringspads for rask og enkel rengjøring. Serien inneholder også tre ulike kremer som passer enten kombinert og fuktfattig hud, sensitiv og irrtert hud eller tørr og trøtt hud. Du finner også to serum som beroliger og tilfører fuktighet, samt en øyekrem og en nattmaske i serien.

Oppdag Cleanformance fra Babor.

Filter
8 produkter
Babor Doctor Babor Cleanformance Clay Multi-Cleanser (50ml) Y
Babor Doctor Babor Cleanformance Moisture Glow Day Cream (50ml) Y
Babor Doctor Babor Cleanformance Moisture Glow Serum (30ml) Y
Babor Doctor Babor Cleanformance Deep Cleansing Pads (20pcs) Y
Babor Cleanformance Deep Cleansing Pads Refill (20pcs) Y
Babor Doctor Babor Cleanformance Renewal Overnight Mask (75ml) Y
Babor Doctor Babor Cleanformance Revival Cream Rich (50ml) Y
Babor Doctor Babor Cleanformance Awakening Eye Cream (15ml) Y

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄