Date med Peter Thomas Roth

Got a date with Peter Thomas Roth?

Ingen "significant other" å spandere Valentine's med? Vær din egen date! Unn deg en herlig hjemmekveld med noen deilige ansiktsmasker. Vår kjære venn Peter Thomas Roth har en hel del populære masker i sin portefølje, og du finner noen av de her under.


Irish Moor Mud Mask.

Kjenner du behov for en dyprengjøring, så har du kommet til riktig plass. Irish Moor Mud er en parfymefri ansiktsmaske som fjerner urenheter og overflødige oljer uten å tørke ut huden. Som en bonus virker den også poresammendragende og visker ut synlige linjer.
24K Gold Mask.

At huden kjennes litt grå og gusten i blant har man akseptert for lenge siden, men hold ut, nå finnes det nemlig hjelp å få. 24K Gold Mask forsyner huden med massevis av glød! Den virker også anti-aging gjennom å glatte ut huden og gjenopprette spenst. Si farvel til synlige linjer og rynker!Marine Algae Mask.

Kanskje har du problem med hud som mangler fuktighet? Det er ikke så uvanlig. Da har vi et tips som kan bote problemet, nemlig Marine Algae Mask! En dypt fuktighetsgivende ansiktsmaske som også virker beroligende og reparerende. Masken beskytter dessuten mot frie radikaler som er en stor synder når det gjelder for tidlig aldring av huden.

Shoppe maskene.

Filter
3 produkter
Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Mask (150ml)
Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask (150ml)
Peter Thomas Roth 24K Gold Mask Pure Luxury Lift And Firm Mask (150ml)