Editor's choice / Delivering Nutrients

Delivering Nutrients

Delivering Nutrients.

Stop the presses! OSKIA Skincare er her og vi kunne ikke gledet oss mer. Hudpleie fra andre siden av Nordsjøen som har spesialisert seg på biocellulær hudnæring. Hudpleietermer kan i blant oppleves som gresk for den som ikke er fullkommen beautynerd, men det er ikke tilfellet her! OSKIA betyr nemlig "næringsgiver" på gresk og det er akkurat hva som er meningen med produktene.


Healthy skin is...

10-åringen OSKIA Skincare satser på vakker hud gjennom sunn hud. Produktene inneholder bevist sikre ingredienser - 100% åpenhet. Huden kan ikke bryte ned ingredienser på samme måte som matfordøyelsen kan. Derfor brukes i stedet næringsstoffer som enten er fermentert, mikroinnkapslet eller i liposomform, slik at huden får så mye næring som mulig.


...beautiful skin.

Du trodde vel ikke vi skulle snakke OSKIA Skincare uten å nevne Renaissance Cleansing Gel? The orginal gel-to-oil cleanser fjerner både urenheter og makeup samtidig som den virker næringsgivende og balanserende. Fullproppet med vitaminer og enzymer. Er det noe fra sortimentet du skal teste så er det definitivt denne rengjøringen som allerede har fått kultstatus.

Shoppe OSKIA Skincare.

Filter
27 produkter
OSKIA Skincare Renaissance Cleansing Gel
100ml 35ml
Y
OSKIA Skincare Renaissance Cleansing Gel

fra179 kr

0
OSKIA Skincare Eye Wonder (10ml) Y
OSKIA Skincare Eye Wonder (10ml)

639 kr

0