Editor's choice / Dermaceutic og Eneomey mot hudpigmenteringer

Dermaceutic og Eneomey mot hudpigmenteringer

Hudpleie mot pigmenteringer.

La oss snakke litt hudpigmenteringer. Det er kort sagt områder på huden der nyansen er mørkere. Det kan være i form av mindre flekker eller større områder. Bakgrunnen til disse pigmenteringene er melaninet i huden; enkelt sagt det som regulerer fargepigmentet. Årsaken til pigmentforändringer? Hudpigmenteringer er ofte resultatet av manglende bruk av solbeskyttelse ved soleksponering eller hormonforandringer i forbindelse med graviditet eller preventivmiddel. Keep calm and read on! Vi har løsningen for deg som vil bli kvitt hudpigmenteringer.

Psst! Du kan nå også klikke hjem disse tipsene og andre produkter fra Dermaceutic og Eneomey med 20% rabatt.


Serum.

Først vil vi gjerne tipse om noen serum, altså konsentrert hudpleie, som er super å bruke mot nettopp hudpigmenteringer. Naturligvis må vi tipse om Dermaceutic Mela Cream; et eksfolierende serum i kremform som minimerer synligheten av pigmenteringer. Selv Dermaceutic Tri Vita C30 jobber med å jevne ut hudtonen.


Dagkrem.

Et bra tips er å se etter C-vitamin. Det jobber blant annet med å jevne ut hudtonen og å forhindre nye pigmenteringer. Du finner C-vitamin blant annet i Dermaceutic C25 Creme og i Eneomey Daylight C20 som ikke bare beskytter mot pigmenteringer, men også inneholder anti-aging egenskaper som å gi glød og å redusere synligheten av rynker og linjer.


Nattkrem.

Under natten jobber huden med å reparere seg, og det er dermed perfekt å tilføre ekstra pleiende og regenererende hudpleie som en del av kveldsrutinen. Dermaceutic Light Ceutic, Dermaceutic Yellow Cream og Eneomey Stim Renew 8 skal alle påføres på kvelden og virker mildt stimulerende, takket være glykol- eller salisylsyre. Cellestimulerende og utjevnende. 

Shoppe produktene.

Filter
7 produkter
Dermaceutic Light Ceutic (40ml) Y
Dermaceutic Light Ceutic (40ml)

509 kr 525 kr Veil. pris 

0
Eneomey Stim Renew 8 Anti-Aging Radiance Night Cream (50ml) Y
Eneomey Daylight C20 Anti-Aging Antioxidant Emulsion (30ml) Y
Dermaceutic Mela Cream (30ml) Y
Dermaceutic Mela Cream (30ml)

1165 kr Veil. pris 

0
Dermaceutic Tri Vita C30 (30ml) Y
Dermaceutic Tri Vita C30 (30ml)

969 kr 995 kr Veil. pris 

0
Dermaceutic Yellow Cream (15ml) Y
Dermaceutic Yellow Cream (15ml)

609 kr 625 kr Veil. pris 

0
Dermaceutic C25 Creme (30ml) Y
Dermaceutic C25 Creme (30ml)

629 kr 645 kr Veil. pris 

0