DNA Recovery fra Priori

Miljøkjempen.

Forurensninger gjør ikke bare att miljøet kommer i ubalanse, men også huden. Bortsett fra at huden utsettes for partikler som kan tette til porene, så har miljøforurensninger også en tendens til å bryte ned hudens naturlige barriere. Priori DNA er en serie hudpleieprodukter som daglig beskytter huden fra disse faktorene og jobber for å gi deg friskere hud. Denne hudpleieserien har nå fått to nye produkter å komplettere rutinen med. Nå finner du nemlig både ansiktskrem og øyenkrem i serien.


Serum.

Oljefritt och lettvektig serum som ikke bare reparerer og beskytter huden fra ytre faktorer, men også tilfører næring og fuktighet, hvilket resulterer i hud med glød. Recovery Serum virker også anti-aging da den reduserer synligheten av pigmenteringer, booster kollagen og reduserer synligheten av fine linjer.


Ansiktskrem.

Ansiktskrem som beskytter deg fra omgivelsene, i alle fall når det gjelder miljøforurensninger, blue light og UV-stråler. Intense Recovery Cream inneholder enzymer som gjør at hudcellene kan restituere og reparere seg fra skader forårsaket av miljøet. Ansiktskremen inneholder også blant annet hyaluronsyre, C-vitamin og E-vitamin som motvirker for tidlig aldring av huden.


Øyenkrem.

I nyheten Eye Recovery Cream finner du retinol - en syre som har blitt populær innen anti-aging, da den stimulerer cellefornyelsen og booster produksjonen av kollagen. Resultatet blir hud som kjennes spenstig og med færre synlige rynker. Husk at det kan ta en stund for huden din å venne seg til retinol, så ikke bli urolig om du ikke ser ønsket resultat med det samme.

Oppdag hudpleieserien.

Filter
3 produkter
Priori DNA Intense Recovery Crème (50ml) Y
PRIORI DNA Intense Recovery Crème (50ml)

952 kr 1269 kr 1269 kr Veil. pris 

0
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml) Y
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml)

934 kr 1199 kr 1245 kr Veil. pris 

0
Priori DNA Eye Recovery Crème (15ml) Y
PRIORI DNA Eye Recovery Crème (15ml)

847 kr 1119 kr 1129 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på nesten alt!* 💄