Double Wear fra Estée Lauder

En langvarig sminke.

Slipp touch ups. Vi vil ha en sminke som er like vakker på slutten av dagen som den var i begynnelsen. Double Wear fra Estée Lauder tilbyr produkter for både base, øyne og lepper, som ikke krever noen forbedring under dagen. Én applisering og du er good to go. Vi forteller mer om produktene fra denne serien.


Base.

Kanskje har du allerede blitt kjent med Stay-In-Place Makeup? Det er kanskje ikke så merkelig da det er en favorittfoundation for mange av oss. Hvem skulle takke nei til en base med høy dekningsgrad, SPF10, vakker finish og som dessuten er ekstremt langvarig? Ønsker du derimot ikke en like dekkende foundation så bør du i stedet se nærmere på Nude Water Fresh Makeup. Som navnet kanskje hinter til, så får du her en tynnere base som føles veldig lett på huden.


Øyne.

En skarp vinge går aldri out of style. Å fylle og fikse en allerede eksisterende linje unngår vi gjerne, da det alltid er vanskelig å få den like skarp igjen. Derfor velger vi en eyeliner som holder hele dagen. Infinite Waterproof Eyeliner holder i hele 24 timer! En annen løsning for å få bedre holdbarhet på din øye-makeup er med Eye Shadow Base. Appliser denne innen din øyenskygge, og du får en perfekt grunn for en mer holdbar sminke.


Lepper.

At en leppepenn gjør at din leppestift holder seg på plass lengre, er ikke en hemmelighet. Derimot finnes det lipliners som gjør dette litt bedre. Stay-In-Place Lip Pencil er en leppepenn med en herlig kremete tekstur, og som har en holdbarhet på 12 timer. Med denne får du også en pensel slik at du får riktig skarpe konturer med din leppestift. Med produkttipsene over kan vi garantere en makeup som holder seg perfekt helt ut i småtimene.

Shop Double Wear fra Estée Lauder.

Filter
12 produkter
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
4W1 Honey Bronze
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

fra335 krfra470 krVeil. pris 

4
Estée Lauder Double Wear Pump To Double Wear
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer
Estée Lauder Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner
Kohl Noir Espresso Graphite Indigo
Estée Lauder Doublewear Stay In Place Lipliner
08 Spice 17 Mauve 20 Clear
Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup
Ecru 1N2 Fresco 2C3 Desert Beige 2N1 Peble 3C2 Ivory Beige 3N1 Shell Beige 4N1 Porcelain 1N0
Estée Lauder Double Wear Eye Shadow Base (7 g)

💄 Hey Beauty Lover! Denne uken har vi 25-30% rabatt på nesten alt! 💄