dr. brandt Do Not Age Triple Peptide Eye Cream
dr. brandt Do Not Age Triple Peptide Eye Cream

dr. brandt
dr. brandt Do Not Age Triple Peptide Eye Cream

830 kr / 788 kr
Antall: 
Bare et fåtall igjen på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet Artnr: B006163

DNA - Do Not Age

En serie utviklet av en av verdens absolutt fremste anti-aging dermatologer. Produktene i serien beskytter cellenes DNA fra å eldres ved å optimere syretilførelsen og hemmer produksjonen av proteinet progerin som bidrar til hudcellenes nedbrytning. Produktene arbeider for å gi fukt, glatte ut linjer og rynker samt stramme opp og løfte. Leverer aktive ingredienser som retter seg direkte på problemområdet gjennom dr. brandts avanserte leveringssystem, platina peptidteknologi, som fungerer som hudens egen GPS, for å reparere og tilbakestille hudens struktur. I serien inngår serum, ansiktskrem, øyekrem og dekolletagekrem.

DNA TRIPLE PEPTIDE EYE CREAM

Øyekrem som hjelper til med å gi fukt, minske hovenheter og tone ut mørke ringer.

 

  • Minsker oppkomsten av linjer og rynker
  • Gir trøtte øyne en mer uthvilt look
  • Fuktgivende
  • Den globale anti-aging øyekrem som drives av Dr Brandts eksklusive triple-peptid kompleks. Denne ultrarike formula glir på huden for å levere foryngrende egenskaper for strålende, ungdomlig øyne.
  • Passer kvinner og menn som er ute etter å ta vare og forbedre sitt utseende med hjelp av daglig anti-aging behandling, fra ca 35 års alderen.

 

Hudtype:Normal
Størrelse:15g
dr. brandt Mer fra dr. brandt
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Tone M 2015-07-29 @ 18:56:58 Verifisert kjøper

Endelig en øyekrem jeg både ser og føler gjør en forskjell :) Har veeeldig sensitiv hud og var spent på denne, men det går bra for meg :) Anbefaler !!

Flere omtaler

Sist vist