Du finner julegavene hos Estée Lauder

Julegavene vi alle ønsker oss.

Nesten hele vår ønskeliste består av produkter fra Estée Lauder, no joke. Og vi er virkelig ikke alene når det kommer til å ønske oss produktene nedenfor. Skjønnhetsproduktene nedenfor har blitt noen av varemerkets beauty must-haves, og det er ikke uten grunn!


Advanced Night Repair.

Garanterer en riktig god skjønnhetssøvn. Storfavoritten Advanced Night Repair er den perfekte avslutningen på dagen. Bruk serumet som en del av kveldsrutinen og våkn opp til en hud som stråler, som oppleves fyldigere, med mindre synlige rynker og som blir gjenfuktet i hele 72 timer, takket være hyaluronsyre.


Double Wear.

En base som dekker, men som ikke er synlig - hvordan får du det? Lett, appliser litt Double Wear Stay-in-place Makeup med fingre, sponge eller børste og opplev et dekkende, matt, men naturlig finish. En foundation som dessuten holder seg like vakker hele dagen. Unektelig en favoritt hos mange, og et must-have om du spør oss.


Sumptuous Extreme Mascara.

Go to the extreme. For ekstra vavavoom på våre øyevipper merker vi ofte at vi går for Sumptous Extreme Mascara. Hvorfor? Inntrykket av flere og lengre vipper skapes umiddelbart. Du kan dessuten regne med separerte øyevipper med en intensiv svart nyanse. Alt vi ønsker av en mascara, og litt til. Du finner disse favoritter fra Estée Lauder nedenfor.

Shop produktene.

Filter
3 produkter
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
4W1 Honey Bronze
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

392 kr 450 kr 450 kr Veil. pris 

4
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

fra 580 kr fra 725 kr Veil. pris 

4
Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black
Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black

284 kr 310 kr 355 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄