Duftnyhet fra Sisley

Ny elegant favorittparfyme fra Sisley.

Med en sensuell og sofistikert duft er det vanskelig å motstå Sisleys nye Izia La Nuit Eau de Parfum. Akkurat som navnet tyder så er det en parfyme inspirert av natten. I kontrast med den første lyse, luftige Izia er denne mer dramatisk. Perfekt for deg som er ute etter en diskret og elegant signaturduft med florale, treaktige noter.


Sjelden rose.

En ytterst sjelden rose, som bare blomstrer noen få dager om året, står i sentrum når Sisley forteller historien bak parfymen. Rosen finnes i grunnleggeren Isabelle d’Ornanos hage. Ettersom den har en ekstraordinær og unik duft tenkte hun at den skulle kunne utgjøre den mest fantastiske parfymen. Izia La Nuit er en hyllest til denne uvanlige rosen.


Romantisk chypre.

Izia La Nuit åpner med florale toppnoter bestående av solbær, mandarin og kardemomme. Det florale hjertet består av d’Ornano rose, fresia og magnolia. En treaktig base runder av duften med amber, patchouli og vanilje. Tross dybden oppleves den ikke som tung, men som en sofistikert og moderne parfyme som varer lenge. Flasken i svart lakk, med en gylden film, gjenspeiler det vakre inneholdet.

Oppdag Sisley Izia La Nuit.

Filter
1 produkter
Sisley IZIA La Nuit EdP
30ml 50ml 100ml
Sisley IZIA La Nuit EdP

fra 1166 kr fra 1166 kr Veil. pris 

0
New

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄