Effektiv hudpleierutine

Alltid like enkelt.

Har du hverken tid eller tålmodighet til å presse igjennom en hudpleierutine med 10+ produkter for å få gode resultater? Heldigvis finnes det raske og enkle rutiner som får jobben gjort uansett. Dermalogica har hudpleie som er utformet for å ikke være komplisert, hverken når det kommer til ingredienser eller rutine. Her finner du en rutine som fungerer alldeles utmerket. Naturligvis kan du komplettere med ytterligere produkter om du har behov for det.


Rengjøring.

Start rutinen med rengjøring. Dobbelrengjøring er å foretrekke om du har tid. Precleanse er en oljebasert rengjøring som effektivt fjerner smuss som en vannbasert rengjøring ikke klarer, som for eksempel makeup og forurensninger. Påføre deretter Special Cleansing Gel for å rengjøre ansiktet på dypet.


Eksfoliering.

Neste steg er åhente frem eksfolieringen. Dette steget fjerner døde hudceller som holder seg fast på hudoverflaten. Dette gir en blank canvas som setter grunnlaget for påfølgende produkter. Eksfolieringen bringer frem glød og jevnere hudtone, samtidig som det stimulerer cellefornyelsen. Daily Microfoliant er et pulver som gir et herlig eksfolierende skum når du blander det med vann.


Fuktighet.

Nå er huden klar for å ta i mot ny fuktighet. Vi anbefaler at du tilfører fuktigheten med Intensive Moisture Balance. Det er en ansiktskrem som passer ekstra bra nå når vi går inn i en kaldere periode med tørrere klima. Den er dypt fuktighetsgivende og vil holde huden myk og fin hele vinteren. Du kan med fordel også komplettere rutinen med Stress Positive Eye Lift om du vil gi området rundt øynene litt ekstra oppmerksomhet.

Oppdag rutinen fra Dermalogica.

Filter
6 produkter
Dermalogica Special Cleansing Gel
250ml 500ml 50ml
Y
Dermalogica Special Cleansing Gel

fra 135 kr fra 175 kr Veil. pris 

5
Dermalogica Intensive Moisture Balance
100ml 50ml 15ml
Y
Dermalogica Intensive Moisture Balance

fra 195 kr fra 195 kr Veil. pris 

3
Dermalogica Daily Microfoliant
75g 13g
Y
Dermalogica Daily Microfoliant

fra 144 kr fra 185 kr Veil. pris 

3
Dermalogica Precleanse
150ml 30ml
Y
Dermalogica Precleanse

fra 120 kr fra 165 kr Veil. pris 

1
Dermalogica Stress Positive Eye Lift (25ml) Y
Dermalogica Stress Positive Eye Lift (25ml)

765 kr 765 kr Veil. pris 

1
Dermalogica Precleanse Balm
90ml 15ml
Y
Dermalogica Precleanse Balm

fra 124 kr fra 132 kr fra 165 kr Veil. pris 

4

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄