Effektiviserende nyheter fra BIOEFFECT

Effektivisere.

BIOEFFECT har lansert to nyheter som virker for å blant annet effektivisere EGF som du finner i deres sortiment. Men hva er egentlig EGF? Kort sagt er det et protein som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Kollagen og elastin som blant annet virker for å gi hud som kjennes mer spenstig, fyldig og elastisk. BIOEFFECT har lykkes med å skape et plantebasert EGF som du finner i deres produkter og som følgende nyheter blant annet virker for å effektivisere.


Imprinting Hydrogel Mask.

Denne nyheten booster som sagt effekten av EGF som du finner blant andre produkter fra BIOEFFECT. Påfør sheetmasken etter at du har tilført EGF serum på huden og du skaper dermed det ultimate miljøet for å maksimere EGF og dens påvirkning. EGF foredrar et fuktigere miljø, så desto lengre huden kan holdes fuktig kan EGF virke bedre. Det er der Imprinting Hydrogel Mask kommer inn.


EGF Essence.

Essence som hudpleieprodukt er en relativt ny del i rutinen for oss, men har eksistert innen den asiatiske skjønnhetsrutinen veldig lenge. En essence er rasktabsorbert, fullpakket med aktive ingredienser og gjør efterfølgende hudpleie mye mer effektiv. EGF Essence er et komplement til den populære EGF-serien som dessuten tilfører fuktighet til huden.

Oppdag nyhetene.

Filter
2 produkter
BIOEFFECT Imprinting Hydrogel Mask
(1Pcs) (6Pcs)
Y
BIOEFFECT Imprinting Hydrogel Mask

fra 139 kr fra 139 kr Veil. pris 

0
BIOEFFECT Egf Essence (100ml) Y
BIOEFFECT Egf Essence (100ml)

969 kr 969 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄