Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Ready for Valentine’s – opptil 25 % på utvalgt makeup og duft >
Great Deal

Egyptian Magic Egyptian Magic All Purpose Skin Cream (118ml)

Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.
Alle finner sin egen favoritt bruk for Egyptian Magic All Purpose Skin Cream - noen elsker det for å fikse eksem mens andre elsker å bruke den på øyenvippene - den får vippene til å vokse og noen elsker måten den hjelper mot flisete tupper eller tar bort mørke sirkler under øynene. Olivenolje, bivoks, propolis, honning og Royal Jelly hjelper med å redusere synligheten av arr og strekkmerker, ta bort acne, lindre sår, sprukne hender og gjenopprette sprukne lepper til  myk perfeksjon, samt balansere fet og tørr hud. Den er best å bruke før du går til sengs, som lar den suge inn seg godt og gjør sin magi over natten, og gir deg en strålende glød når du våkner.

Den unike kremen kombinerer seks av naturens mest effektive fuktighetsgivende og helbredende ingredienser for å lage en balsam ulik alle andre. Ingen tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, parfyme, kjemikalier eller parabener.

Denne kremen er virkelig et "must-have" produkt, og har blitt et cultproduct blant kjendiser, mote pressen og skjønnhetsindustrien. 


Les merLes mindre
Størrelse: 118ml
Informasjon
Bruk
Ingredienser
Artnr: B020623
Kategorier : Hudpleie > Fuktighetskrem > 24h-krem
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
317 kr Veil. pris 445 kr (-29%)
Selling fast
30ml 75ml
Embryolisse
84 kr Veil. pris 140 kr (-40%)
Great Deal
Akademikliniken
678 kr Veil. pris 905 kr (-25%)
Great Deal
Biotherm
Midlertidig utsolgt
95 kr Veil. pris 144 kr (-34%)
Great Deal
50ml 250ml
60 kr Veil. pris 76 kr (-21%)
Great Deal
160 kr Veil. pris 210 kr (-24%)
Steng