Emma Hardie hos Bangerhead

Bli kjent med Emma Hardie.

Vi vil at du skal få hilse på den nyeste medlemmen i vår familie, nemlig Emma Hardie. Denne hudpleieeksperten kommer til å bli et kjært medlem. Her får du produkter som gjør at du stråler fra innsiden og ut, som gjør at du kjenner deg ung igjen og som får deg på føttene igjen om du er i ubalanse. Scroll ned og vi forteller hvorfor Emma Hardie kommer bli hudens nye bestevenn.


Dyr- og naturvenn.

Så hvem er Emma Hardie? Først og fremst vil vi passe på å nevne at det er en sann dyrevenn. Produktene er naturligvis ikke testet på dyr og majoriteten (alle produkter bortsett fra Moringa Cleansing Balm som inneholder bievoks) er veganske. Emma Hardie er også en naturvenn som gjerne bruker naturlige ingredienser i hudpleien. Moringafrø er en komponent som du finner i flere produkter og inneholder blant annet vitamin C og A, samt kalium og kalsium. Det er en antioksidant som rengjør og som har en rekke anti-aging egenskaper. Du finner flere andre botaniske ingredienser hos Emma Hardie, som for eksempel ekstrakt fra edelweiss, avokado, druekjerne og silketre.


Funker i alle anledninger.

Emma Hardie er en riktig kameleon som fungerer for alle. Produktene er formulert uten ingredienser som kan irritere sensitiv hud. Derfor passer produktene til alle hudtyper. Til og med om du er gravid så passar du perfekt i Emma Hardies selskap. Det stopper faktisk ikke der, Emma Hardie er også litt av en miljøkjempe. 95% av forpakningene er resirkulerbare. Spørsmålet er hvordan du vil lære å kjenne Emma Hardie? Kanskje via den populære rengjøringen Moringa Cleansing Balm? Det var i alle fall slik vi startet vårt vennskap.

Oppdag Emma Hardie.

Filter
15 produkter