En komplett kveldsrutine

The night is yours.

Planlegger du en rolig kveld hjemme? Da kan det være herlig å passe på å gi huden litt ekstra pleie og omsorg. Vi har noen kveldsrutiner fra Estée Lauder vi må tipse om når vi likevel var inne på temaet. Her får du ulike kveldsrutiner etter ulike behov.

Den store helten som er redningen for mange hudbekymringer er Advanced Night Repair Recovery Complex II - serumet som gir huden en riktig god natts søvn. Våkne opp til hud som kjennes klarere, jevnere, mykere og med mindre synlige alderstegn. Det er ikke så rart at den har blitt en favoritt blant både sjusovere og nattugler. Du finner den som en del av noen av de kveldsrutinene vi har skrevet om her under. Husk å rengjøre ansiktet ordentlig, slik at påfølgende hudpleie blir så effektiv som mulig. Vi anbefaler Perfectly Clean Foam Cleanser/Purifying Mask for en skikkelig dyprengjøring.


Recharge.

For hud som behøver å lade batteriene kan du påføre Advanced Night Repair Recovery Complex II for å videre følge opp med Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme som booster kollagenproduksjonen. Avslutt med Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex og du får hud som ser riktig uthvilt ut.


Detox.

Om du behøver en god detox kan du starte med Nightwear Plus 3-Minute Detox Mask. Det er en leirmaske som fjerner urenheter fra huden. Fortsett ved å påføre Advanced Night Repair Recovery Complex II og følg videre opp med Nightwear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme som under natten avgifter huden fra de ytre faktorer som huden har gått igjennom på dagtid. 


Lift.

Til slutt har vi kveldsrutinen for deg som kjenner at huden behøver et riktig løft, bokstavlig talt. Start med Perfectionist Pro Rapid Lifting Serum for å gi ansiktet mer definerte konturer. Følg opp med Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Cream for at også huden runt øynene skal kjennes fastere og med færre synlige linjer.

Shoppe produktene.

Filter
7 produkter
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

fra 580 kr fra 725 kr fra 725 kr Veil. pris 

4
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex (15ml) Y
Estée Lauder Perfectly Clean Foam Cleanser/Purifying Mask (150ml) Y
Estée Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Cream (15ml) Y
Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Lifting Serum
50ml 30ml
Y
Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Lifting Serum

fra 668 kr fra 835 kr fra 835 kr Veil. pris 

0
Estée Lauder Nightwear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme (50ml) Y