En oppgradering av Advanced Night Repair

En ny versjon.


Et allerede elsket og hyllet serum har fått seg en ny versjon, en oppgradering. Advanced Night Repair fra Estée Lauder har i dagene gått å blitt enda bedre, noe vi for noen dager siden ikke trodde var mulig. Vi forteller så klart akkurat hvilke forbedringer du har i vente av dette serum.


Forbedrede egenskaper.

La oss ikke holde på det lengre. Denne oppgraderede varienten gjør det mulig for din hud å reparere seg enda raskere og booster dessuten hudens egne produksjon av kollagen, noe som gjør at din hud blandt annet føles fastere etter bruk av Advanced Night Repair. Den levererer dessuten åtte timers beskyttelse med antioksidanter, og din hud holder seg fuktig i 72 timer(!). Ny flaske som dessuten er resirkulerbar og hvis formel er helt fri for parabener og sulfater.


Effektive resultater.


Denne oljefrie formelen kickstarter altså hudens naturlige reparasjon og det i rakettfart. Likt tidligere versjoner så fungerer denne formelen utmerket for alle, uansett hudtype og alder. Perfekt å bruke for å redusere allerede synlige alderstegn, men også for å hindre deres oppkomst. Den takler linjer og rynker, tap av spenstighet, uttørking, ujevn hudtone og synlige porer. En riktig multitasker med andre ord.

Shop produktenene.

Filter
1 produkter
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

fra 580 kr fra 725 kr Veil. pris 

4