En rask og enkel hudpleierutine

Enkle hudpleieløsninger.

Bryt mot det konvensjonelle. Det gjør i alle fall Lixirskin. Her får du hudpleie som ikke spiller etter reglene, men som skaper sine egne, og velger det enkle fremfor det kompliserte. Scroll ned for å lære mer om Lixirskin.


Enkel rutine for sunn hud.

Når du bruker produkter fra Lixirskin trenger du ikke å tenke på store og avanserte hudpleierutiner. Vi vil ha raske rutiner og like raske resultat. Et eksempel på det er trioen Universal Emulsion, Vitamin C Paste og Electrogel Cleanser. Dette er en rutine som fungerer for alle hudtyper, for alle aldrer og som kan brukes i hele ansiktet. No fuss. En enkel rutine som opprettholder sunn hud.


Hvordan trioen kan brukes.

Universal Emulsion beskytter mot frie radikaler og jobber for myk og hydrert hud. Vitamin C Paste motvirker trøtt og gusten hud og gir dessuten naturlig beskyttelse mot UVA og UVB. Kombiner disse to og du har en perfekt dagtidsrutine. Bytt ut sistnevnte mot Electrogel Cleanser og du har rutinen for kvelden. Det er en rengjøring som ikke bare fjerner makeup, men som kan brukes som en detox for huden.


Komplement til rutinen.

Har du derimot noen tøffere hudpleiedilemmaer så anbefaler vi å teste Night Switches. Disse skal blandes sammen med Universal Emulsion før påføring og brukes nattetid. Tanken er at du skal veksle mellom dem, for eksempel at du ene uken bruker lipider og at du bruker PHA uken etter. Mellom de to bør du ha en "hvileuke" der du ikke bruker noen Night Switch.


Mulige kombinasjoner.

For å fortydlige kan vi gi noen eksempel. Ønsker du anti-age så anbefaler vi å bruke PHA to uker, så en ukes hvile før du følger opp med retinol i fire uker, etterfulgt av en ukes hvile. Har du porer og akne kan du heller bruke BHA i tre uker, en ukes hvile og følg opp med retinol i fire uker før en ukes hvile. Flassende og irritert hud kan på samme måte bytte mellom PHA og lipider.

Oppdag Lixirskin.

Filter
7 produkter
Lixirskin Night Switch PHA/AHA 10% (15ml) Y
Lixirskin Night Switch PHA/AHA 10% (15ml)

192 kr 240 kr 240 kr Veil. pris 

0
Lixirskin Good Skin Day Shaker (15ml) Y
Lixirskin Good Skin Day Shaker (15ml)

344 kr 430 kr 430 kr Veil. pris 

0
Lixirskin Soft Clay Rubber (60ml) Y
Lixirskin Soft Clay Rubber (60ml)

256 kr 320 kr 320 kr Veil. pris 

1
Lixirskin Night Switch Retinol 1% (15ml) Y
Lixirskin Night Switch Retinol 1% (15ml)

288 kr 360 kr 360 kr Veil. pris 

0
Lixirskin Electrogel Cleanser (100ml) Y
Lixirskin Electrogel Cleanser (100ml)

232 kr 290 kr 290 kr Veil. pris 

0
Lixirskin Night Switch Essential Lipids (15ml) Y
Lixirskin Night Switch Essential Lipids (15ml)

224 kr 280 kr 280 kr Veil. pris 

0
Lixirskin Universal Emulsion
50ml 100ml
Lixirskin Universal Emulsion

fra 272 kr fra 340 kr fra 340 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄